ראש ממשלת בריטניה, לאחר המשך ההגבלות על התקהלות במדינה: "היורו יהיה פיילוט לאירועים עם קהל בחוץ". חצאי הגמר והגמר ישוחקו בוומבלי שבלונדון

יורו 2020 יצא לדרך והיום (שני) מיקומם של חצאי הגמר והגמר היה בספק לאחר המשך הגבלות הקורונה בעוד 3 שבועות בבריטניה, לאחר התפרצות המוטציה ההודית של נגיף הקורונה באנגליה, המדינה שצפוייה לארח אותם.
העלייה בתחלואה הובילה לדחיית הסרת ההגבלות בחודש, לפחות, אבל מעמדם של שלבי ההכרעה (בנוסף למשחקים נוספים בשלב הבתים ובשמינית הגמר) לא נמצא בספק לפי ראש ממשלת בריטניה, בוריס ג’ונסון, שאמר כי משחקי היורו ימשיכו, כאירועי פיילוט להתקהלויות המוניות.
Boris Johnson says Euro 2020 games will continue to be used as pilot events despite the delay to full restrictions being removed. Suggests an increase in attendances.
— Simon Stone (@sistoney67) June 14, 2021
הגבלת הקהל, 22,500 אוהדים, עשוייה לגדול כאשר כל האוהדים נכנסים בהתאם להוכחת חיסון (“התו הירוק” הבריטי) או בדיקת קורונה שלילית. אירועי ספורט נוספים, כמו ווימבלדון, עשויים להכיל גם הם קהל. שני מחזורי הסיום של הפרמייר ליג, הליגה האנגלית בכדורגל, הכילו 10,000 אוהדים מחוסנים (או שליליים לקורונה) בכל אצטדיון.