יום שני, 23.02.2026 שעה 08:28

בכושר שיא: חמד הגיע ל-10 שערי ליגה בוולינגטון

צפו: החלוץ המשיך בתקופה הנהדרת כשכבש משחק ליגה 4 ברצף, קבוצתו סיימה ב-2:2 עם פרת' גלורי באוסטרליה. מוכן לנבחרת: קינדה כבש בניצחון של קנזס

|
תומר חמד חוגג (צילום מסך)
תומר חמד חוגג (צילום מסך)

# תומר חמד לא עוצר. החלוץ הישראלי מצא גם הבוקר (ראשון) את הרשת כשאחרי 24 דקות כבש במדי וולינגטוון פיניקס מול פרת’ גלורי במחזור ה-25 בליגה המקומית, כאשר קבוצתו סיימה ב-2:2.

חמד בן ה-34 שהצטרף בתחילת העונה אחרי קדנציה ארוכה באנגליה, הגיע לעשרה שערי ליגה כשזהו משחק רביעי ברציפות בו הוא כובש ומסייע לקבוצתו לעמוד במטרות שלה העונה באוסטרליה. צפו בגול, המשחק שודר בערוץ ONE.

עוד שער אדיר לאוסף של תומר חמד באוסטרליה

# מי שעוד חגג הלילה הוא גדי קינדה, שזומן לסגל נבחרת ישראל לקראת משחקי ההכנה מול פורטוגל ומונטנגרו, כאשר הוטא מצא את הרשת בדקה ה-65 בדרך ל-2:3 של קבוצתו קנזס סיטי מול יוסטון דינמו. קינדה עם שער שלישי העונה אחרי שמונה משחקים.

טוכל מחקה את פפ גווארדיולה



טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןלמה חשוב שיהיה לך שחקן קירח בקבוצה?
למה חשוב שיהיה לך שחקן קירח בקבוצה?
נגןמסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
מסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
נגןנטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
/* LAST / NEXT ROUNDs */