יום שבת, 06.12.2025 שעה 21:08

קאי האברץ: הרגשה מדהימה, הגיע לנו לזכות

כובש שער הניצחון לצ'לסי (0:1) בגמר האלופות: "חיכיתי הרבה זמן לשער הראשון שלי בצ'מפיונס". טוכל: "רצינו להיות האבן בנעליים של מנצ'סטר סיטי"

|
קאי האברץ. לא הפסיק לרוץ (רויטרס)
קאי האברץ. לא הפסיק לרוץ (רויטרס)

צ’לסי זכתה הלילה (בין שבת לראשון) בליגת האלופות בפעם השנייה בתולדותיה אחרי 0:1 על מנצ’סטר סיטי בגמר. מי שהבקיע עבור הבלוז היה קאי האברץ, הקשר שנמצא בעונתו הראשונה בקבוצה והתקשה לבלוט לכל אורך העונה.

האברץ חגג את הזכייה: “אני לא יודע מה להגיד, ההרגשה מדהימה. הגיע לנו ועכשיו אנחנו חוגגים. חיכיתי הרבה זמן בשביל להבקיע בליגת האלופות, עכשיו עשיתי את זה. אני רוצה להודות למשפחה שלי, לחברה שלי ולכל מי שהגיע לאצטדיון. עבדתי 15 שנים בשביל הרגע הזה ועכשיו הוא קרה”.

שחקני צשחקני צ'לסי חוגגים בסיום (רויטרס)

בן צ’ילוול, בדומה להאברץ גם בעונת בכורה בצ’לסי: “נלחמנו קשה מאוד היום. ידענו שיהיה משחק קשה, אבל נלחמנו על החיים שלנו. חלמנו על ההרגשה הזאת. אני חסר מילים. זאת הסיבה שהגעתי לצ’לסי. זה חלום שהתגשם. ידענו מה נקודות החוזק שלהם ושאני וריס ג’יימס חייבים להצטיין. התעייפתי, אבל אסור להוריד הילוך כשהזכייה בליגת האלופות על הפרק”. “המחצית השנייה לא הייתה טובה, אבל זכינו באלופות, אז למי אכפת?”, סיכם המגן.

מאמן צ’לסי, תומאס טוכל: “ההורים שלי כאן, גם אשתי והילדים. זה מושלם. אני שמח שהגעתי לגמר בפעם השנייה תוך שנתיים, הייתה לי הרגשה שהפעם זה יהיה אחרת. הרגשנו שהזכייה מתקרבת בכל יום. היינו יכולים להחזיק יותר בכדור ולעלות ל-0-2. השחקנים היו נחושים, רצינו להיות האבן בנעליים שלהם. הגיע לנו”.

צצ'לסי מניפה (רויטרס)

קפטן צ’לסי לאחר פציעתו של טיאגו סילבה, ססאר אספיליקווטה, התייחס לכובש השער: “הייתה לקאי שנה קשה, אבל הוא קשוח והוא הולך להיות סופרסטאר. הוא אחד כבר עכשיו והוא הביא לנו את ליגת האלופות. הוא רץ כמו משוגע, לכן מגיע לו”.

מייסון מאונט: ”כולם אמרו שזה בלתי אפשרי. שיחקתי ב-2 גמרים בצ’לסי והפסדנו פעמיים. זה כואב. חלמתי כילד על גמרים, זכייה בתארים. זה הקטע שלנו. ניצחנו. אנחנו הקבוצה הכי טובה בעולם. אף אחד לא יכול לקחת מאיתנו את זה. השגנו שער לפני המחצית ועשינו הגנה כמו שלא עשינו בכל החיים שלנו. בשנה הבאה נשאף גם לאליפות בליגה האנגלית”.

טוכל מחקה את פפ גווארדיולה



טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןמפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
מפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
נגןלא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
לא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
נגןדנה תופסת את מנור עצבני בזמן הפסד בפיפא
דנה תופסת את מנור עצבני בזמן הפסד בפיפא
נגןהשוער שהשתגע: בעט את הכדור ליריב בפנדל
השוער שהשתגע: בעט את הכדור ליריב בפנדל
כדורגל ישראלי חדשות
ליגת העל Winner
ליגה לאומית
ליגות נמוכות
גביע המדינה
גביע הטוטו
גביע הטוטו לאומית
ליגת העל לנוער
וולה נוער וילדים
ספורט תיכוניים
ליגת ''יעז'' פוצ'יוולי
נבחרת ישראל
ליגת העל לנשים
הליגה הלאומית לנשים
התאחדות/שופטיםכדורגל עולמי חדשות
ליגה ספרדית
ליגה איטלקית
ליגת האלופות
הליגה האירופית
קונפרנס ליג
ליגה אנגלית
ליגה גרמנית
ליגה צרפתית
ליגה בלגית
ליגה הולנדית
ליגה דנית
ליגה רוסית
ליגה טורקית
ליגה יוונית
ליגה קפריסאית
ליגה סקוטית
ליגה פורטוגלית
ליגה שווייצרית
ליגה אוסטרית
ליגה פולנית
ליגה ארגנטינאית
ליגה ברזילאית
ליגת האומות
מוק' מונדיאל 26 (אירופה)
גביע העולם למועדונים 25
מונדיאליטו
יורו עד 21כדורסל ישראלי חדשות
ליגת ווינר סל
גביע המדינה
גביע ווינר
לאומית גברים
ליגת ווינר אתנה נשים
ליגת התיכונים
ישראלים במכללות
נבחרת ישראלכדורסל עולמי חדשות
יורובאסקט 2025
NBA
יורוליג
יורוקאפ
ליגת האלופות של פיב''א
ליגה ספרדית
ליגה יוונית
ליגה איטלקית
ליגה טורקית
ליגה צרפתית
/* LAST / NEXT ROUNDs */