יום שבת, 06.12.2025 שעה 18:29

שטרלינג: המניע כלכלי ונקמני, יש לי הוכחות לכך

מנכ"ל הפועל חיפה החשוד בפרשת המין שנחשפה ב-ONE מגיב: "הכל בגלל שלא קיבלתי את המתנדבת לעבודה בשכר", "תלונה שקרית, שערורייה". צפו בהודעות שחשף

|
אורן שטרלינג (איציק בלניצקי)
אורן שטרלינג (איציק בלניצקי)

אחרי שתוקף צו האיסור הסתיים והותר לפרסם את שמו של אורן שטרלינג, כי הוא החשוד בפרשת המין שמסעירה את הכדורגל הישראלי ונחשפה לראשונה ב-ONE, מנכ”ל הפועל חיפה הוציא הודעה ראשונה מאז נודע המקרה.

כזכור, שטרלינג חשוד בביצוע עבירות מין כלפי מתנדבת במועדון הפועל חיפה, כאשר היא טוענת כי נאנסה על ידו אחרי שתפס אותה מקיימת יחסי מין עם שחקן נשוי של הקבוצה באחד החדרים באצטדיון סמי עופר. לדבריה, נסחטה על ידו של שטרלינג והוא נעצר לאחרונה ושוחרר למעצר בית, כשגם אנשים מהמועדון הוזמנו לתת עדות.

אורן שטרלינג (עמרי שטיין)אורן שטרלינג (עמרי שטיין)

שטרלינג אמר: “הסיפור נובע ממניע כלכלי ונקמני, כיוון שלא קיבלתי את המתנדבת לעבודה בשכר, לבקשתה. עורכי דיני מחזיקים בחומר רב, מוקלט ומתועד, שיוכיח את מסכת האירועים המלאה. כך למשל נמצאת בידי הקלטה של שיחת טלפון ארוכה ומלאה  שקיימתי עם המתנדבת יום אחד לפני שהגישה את תלונתה השקרית והזדונית. כל מי שישמע את השיחה יבין שכך לא מדברת בחורה שנפגעה מינית או נסחטה. בקור רוח, בשיחה חברית ועניינית היא מבקשת לעבוד במועדון ואומרת שתעשה הכול בשביל עבודה ב”הפועל”. במהלך השיחה, וגם אחרי שיחות מקדימות, היא מבינה שהפועל חיפה לא תעסיק אותה ולכן בחרה בדרך של הגשת תלונה זדונית. 

איזה אדם יכול לנהל שיחה מקצועית, קרת רוח ורגועה שכזו מול אדם שכביכול הרס את חייו, וכל זאת יום לפני שהיא הולכת להתלונן במשטרה? איך מי שמדווחת על אונס – פונה לאנס שלה, כביכול, ומדברת איתו בשוויון נפש שיחה ארוכה, מפורטת על ענייני עבודה? איך היא יכולה לרצות לעבוד, יום יום, לצד אדם שהיא טוענת שעשה לה את כל המעשים האלו?”.

ההיתכתבויות בין שטרלינג למתנדבת (פרטי)ההיתכתבויות בין שטרלינג למתנדבת (פרטי)

עוד טען: “האם ייתכן שבתחילת אותה שיחה, היא תפנה בתלונה לאדם שהזיק לה, בשאלה - מדוע היא לא מקבלת כרטיסים בחינם למשחקים? זה הדבר שיעניין אותה? כאשר הבינה שלא תקבל עבודה, היא מסיימת את השיחה במילים: ‘אני קצת עסוקה, תכף אחזור אליך’, כפי שתעיד ההקלטה? שום מילה, טענה, אזכור של העוול שגרמתי לה? וכל זה שעות ספורות לפני שהיא פונה למשטרה ומתארת מעשי זוועה שכביכול בוצעו על  ידי! התלונה היא תלונת שווא – אנא הפעילו שיקול דעת כשאתם מסקרים את האירוע. תקבלו ממני בימים הקרובים סדרת תמלולים, תיעודים וחומר שיוכיח לכם חד משמעית – אני הוא הקרבן בטירוף הזה. גם אני בעל ואבא. מצד שני, הנזק שנגרם לי כתוצאה מסיקור שלילי עצום ופרסום שמי בהקשר דמיוני שכזה, הוא כזה שאינכם יכולים אפילו להתחיל ולתאר”.

ההיתכתבויות בין שטרלינג למתנדבת (פרטי)ההיתכתבויות בין שטרלינג למתנדבת (פרטי)

שטרלינג המשיך: “יש לי משפחה, יש לי חברים, יש לי עבודה והבושה היא קשה וגדולה כמו גם התסכול שאני צריך לצאת למלחמה ארוכה ומלאת סבל כדי להגן על שמי הטוב מפני שערורייה מומצאת ובדויה. אסיים בציון העובדה הבאה: המתנדבת טענה במשטרה כי היא בילתה איתי במלון “גארדן הוטל” בחיפה, מהשעה 23:00 ועד 3 לפנות בוקר. לבדיקת המשטרה, באותו תאריך וזמן שהיא ציינה, הטלפון הנייד  שלי מאוכן בנהריה, שם אני גר ושם גם הייתי בפועל כל העת עם אשתי ובני משפחתי. טענתה הנוספת, כי הפגישה נקבעה בשיחה טלפונית שהתקיימה בינינו שעתיים לפני המפגש, התבררה כשקר מוחלט לאור העובדה שחוקרי המשטרה מצאו כי השיחה האחרונה שקיימתי באותו הערב – נערכה בשעה 18:00.

אורן שטרלינג (אחמד מוררה)אורן שטרלינג (אחמד מוררה)

עוד  דוגמה אחת מיני רבות שיש ברשות עורכי דיני, המתנדבת טוענת שבתאריך 26/01/21, הכרחתי אותה לבצע מין אוראלי באצטדיון הכדורגל. הפלא ופלא, ממש באותו זמן היא שולחת את ההודעה הזו בקבוצת הוואטספ של ניו מדיה הפועל חיפה.  אני מתמודד עם שקר גס, בוטה, אלים ומסוכן ואישה המנסה להחריב את חיי בגלל שסירבתי לאפשר לה לעבוד בשכר. אני עובר ימים קשים במישור האישי והמשפחתי, העובדות לצדי והקמפיין התקשורתי שנפתח נגדי מלמד, כי גם גבר שנמצא במשרה בכירה חשוף תמיד לסכנה אמיתית של תלונת שווא מבלי שעשה דבר.

5 ימים לפני הגשת התלונה ע"י המתנדבת היא מאיימת ברמיזה בפני צד ג' על כוונתה לפעול לאחר שסירבתי לקבלה לעבודה. ביליתי 48 שעות בתא מעצר, כלוא מאחורי סורג ובריח. ביליתי גם במעצר בית מה שניתק אותי מחיי הרגילים ומעיסוקי שאני מאוד אוהב. זו סיטואציה מצמררת, מפחידה ומאיימת, גם כשהאמת  לצדי. לפני שאתם מתלהמים בסיקור שחורץ את דיני בדעת הקהל – הביאו  בחשבון שהמשטרה, הפרקליטות ובית המשפט הורו על שחרורי, זה צריך לתת לכם, יותר מרמז, לגבי החומרים שאני מחזיק ושבכוונתי לשחרר אליכם בימים הקרובים. אני בטוח שרשויות  אכיפת החוק יגיעו לחקר האמת”.




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןמפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
מפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
נגןלא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
לא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
נגןדנה תופסת את מנור עצבני בזמן הפסד בפיפא
דנה תופסת את מנור עצבני בזמן הפסד בפיפא
נגןהשוער שהשתגע: בעט את הכדור ליריב בפנדל
השוער שהשתגע: בעט את הכדור ליריב בפנדל
כדורגל ישראלי חדשות
ליגת העל Winner
ליגה לאומית
ליגות נמוכות
גביע המדינה
גביע הטוטו
גביע הטוטו לאומית
ליגת העל לנוער
וולה נוער וילדים
ספורט תיכוניים
ליגת ''יעז'' פוצ'יוולי
נבחרת ישראל
ליגת העל לנשים
הליגה הלאומית לנשים
התאחדות/שופטיםכדורגל עולמי חדשות
ליגה ספרדית
ליגה איטלקית
ליגת האלופות
הליגה האירופית
קונפרנס ליג
ליגה אנגלית
ליגה גרמנית
ליגה צרפתית
ליגה בלגית
ליגה הולנדית
ליגה דנית
ליגה רוסית
ליגה טורקית
ליגה יוונית
ליגה קפריסאית
ליגה סקוטית
ליגה פורטוגלית
ליגה שווייצרית
ליגה אוסטרית
ליגה פולנית
ליגה ארגנטינאית
ליגה ברזילאית
ליגת האומות
מוק' מונדיאל 26 (אירופה)
גביע העולם למועדונים 25
מונדיאליטו
יורו עד 21כדורסל ישראלי חדשות
ליגת ווינר סל
גביע המדינה
גביע ווינר
לאומית גברים
ליגת ווינר אתנה נשים
ליגת התיכונים
ישראלים במכללות
נבחרת ישראלכדורסל עולמי חדשות
יורובאסקט 2025
NBA
יורוליג
יורוקאפ
ליגת האלופות של פיב''א
ליגה ספרדית
ליגה יוונית
ליגה איטלקית
ליגה טורקית
ליגה צרפתית
/* LAST / NEXT ROUNDs */