יום ראשון, 22.06.2025 שעה 12:02

נבחרת ה-E-football העפילה לגמר אליפות העולם

הנבחרת הישראלית סיימה במקום הראשון בבית המוקדם, וגברה 1:2 על לוקסמבורג בפלייאוף. גבאי: "מאמין שהנבחרת לא תעצור כאן ותגיע לשלבים המאוחרים"

|
יובל בלי ונאסים עיסאת (ההתאחדות לכדורגל)
יובל בלי ונאסים עיסאת (ההתאחדות לכדורגל)

נבחרת ה-E-football  של ישראל העפילה לטורניר גמר אליפות העולם של פיפ"א לנבחרות, ה-FIFA ENATIONS'  21’ שיתקיים בחודש אוגוסט הקרוב בדנמרק.

הנבחרת שהוקמה על ידי ההתאחדות לכדורגל בשנה שעברה, סיימה במקום הראשון בבית המוקדם שכלל את נבחרות: אנגליה, בלגיה, קרואטיה, איסלנד ופולין. בשלב הפלייאוף פגשה נבחרת ישראל את לוקסמבורג וגברה עליה 1:2בסיכום המשחקים.

מאמן הנבחרת, ארז גבאי, אמר: "אני כל כך גאה בשחקנים האלה. הם עבדו כל כך קשה ולא ויתרו לרגע, אפילו שהיו בפיגור ובמצבים בלתי אפשריים וחזרו מהם לניצחונות גדולים. אני מאמין שהנבחרת הזאת לא תעצור כאן ותגיע גם לשלבים המאוחרים בטורניר הגמר״.

מאמן הנבחרת ארז גבאי (ההתאחדות לכדורגל) (מערכת ONE)מאמן הנבחרת ארז גבאי (ההתאחדות לכדורגל) (מערכת ONE)

שחקן הנבחרת, נאסים עיסאת, הוסיף: "לא ויתרנו לרגע על אף משחק ואני כל כך מתרגש, בטח בימים כאלה, לייצג את נבחרת ישראל ולהוליך אותה לטורניר גמר אליפות העולם״. 

שחקן הנבחרת, יובל בלי, התרגש בסיום: "אמנם זה הלך הכי קשה שאפשר, אבל אין יותר מתוק מלנצח בשיניים את המשחקים האלה. אנחנו מאמינים בעצמנו שיש לנו את מה שצריך לייצג את ישראל בכבוד גם טורניר הגמר״.

ברק בכר מדבר לפני אשדוד



טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןפנטזיה: אם בעולם היה יותר מליאו מסי אחד
פנטזיה: אם בעולם היה יותר מליאו מסי אחד
נגןרק שלא יגמור כמוהו: לאמין מבלה עם ניימאר
רק שלא ילמד ממנו: לאמין מבלה עם ניימאר
נגןמה חשב בולט על האיש המהיר ביותר שרץ באש
אש! מה חשב בולט על ריצת ה-100 מטרים הזאת
נגןלא כוחות: פטאצ'י משחק בשכונה בברזיל
לא כוחות: פטאצ'י מככב בשכונה בברזיל
/* LAST / NEXT ROUNDs */