לוס אנג’לס לייקרס (30:41) – אינדיאנה פייסרס (38:33) 115:122
לברון ג’יימס חזר אחרי היעדרות של שישה משחקים בעקבות פציעה, והוביל את האלופה לניצחון רביעי ברציפות, ונראה שהלייקרס מתחילים לחזור לכושר לפני רגעי ההכרעה של העונה. קינג ג’יימס שיחק כמעט 29 דקות במהלכן תרם 24 נקודות, 8 אסיסטים ו-7 ריבאונדים, כשגם הכוכב השני של הלייקרס, אנתוני דייויס, הזכיר את היכולת מהעונה שעברה עם 28 נקודות ו-10 ריבאונדים.
כעת, הלייקרס יודעים שהם צריכים להשיג ניצחון במשחק האחרון של העונה נגד ניו אורלינס ולקוות להפסד של פורטלנד נגד דנבר, על מנת לא ליפול למשחקי הפליי אין. מי שבוודאי תשמח מהתוצאה הערב היא וושינגטון, שעשויה לעבור את אינדיאנה במקום ה-9 במזרח.
ברוקלין (24:47) - שיקגו (41:30) 91:105
הנטס לא מוותרים על ראשות המזרח והשיגו ניצחון די קל על הבולס, במשחק בו ברחו ברבע השני לפער דו ספרתי ולא הביטו לאחור. קיירי אירווינג בלט עם 22 נקודות, ג’ף גרין הוסיף 19 משלו, כאשר גם ערב קליעה מחריד של קווין דוראנט (12 נקודות ב-4 מ-17 מהשדה), לא מנע מברוקלין לרשום ניצחון רביעי ברציפות.
ניו יורק ניקס (31:40) - שארלוט (38:33) 109:118 (הארכה)
עוד הופעה גדולה של ג’וליוס רנדל והניקס ממשיכים לשמור על תקווה לסיים את העונה במקום החמישי, אחרי ניצחון קשה בתום הארכה על שארלוט. הכוכב של הניקס סיפק טריפל דאבל אדיר של 33 נקודות, 13 אסיסטים ו-10 ריבאונדים, וקיבל עזרה מרג’י בולוק עם 17 נקודות ו-15 של דרק רוז הוותיק.
סן אנטוניו (38:33) – פיניקס סאנס (21:50) 140:103
סגנית מוליכת המערב עדיין חולמת על המקום הראשון והביסה את קבוצתו של גרג פופוביץ’ אשר הבטיחה את מקומה בפליי אין דרך המקום העשירי. דווין בוקר הצטיין עם 27 נקודות ב-26 דקות בלבד, וכריס פול רשם דאבל-דאבל נאה של 16 נקודות ו-10 אסיסטים. מן העבר השני, דמאר דרוזן, רודי גיי ודג’ונטה מארי זכו למנוחה, וקלדון ג’ונסון ניצל זאת על מנת לקלוע 18 נקודות בתבוסה של קבוצתו.
מינסוטה (49:22) – בוסטון סלטיקס (35:36)
קבוצתו המאכזבת של בראד סטיבנס, אשר איבדה סיכויים לסיים בשישייה ותאלץ לעבור דרך הפליי אין, קטעה רצף של ארבעה הפסדים רצופים, רבות הודות לג’ייסון טייטום שהצטיין עם 26 נקודות ו-11 ריבאונדים. מן העבר השני, ערב נאה של קארל אנתוני טאונס הכולל 24 נקודות ו-14 ריבאונדים לא סייע לקבוצתו שרשמה את ההפסד ה-49 שלה העונה.
מילווקי (25:49) – מיאמי (32:39) 108:122
שתי הקבוצות שהולכות להיפגש לסדרה בסיבוב הראשון של הפלייאוף, אחרי שההיט הדיחו את הבאקס אשתקד בסיבוב השני, סיפקו הקדמה. הפעם, מילווקי ברחה ברבע הראשון ל-28:44 ולא הביטה לאחור עד לסיום, כששמרה לאורך כל שלושת הרבעים שלאחר מכן על הפרש בין שתי ספרות. יאניס אנטטוקומפו רשם 15 נקודות, 9 ריבאונדים ו-4 אסיסטים, בעוד כריס מידלטון הוביל את המנצחת עם 21 נקודות. 31 של קנדריק נאן לא הספיקו מן העבר השני.