יום ראשון, 21.12.2025 שעה 02:30

פדרר: התחסנתי נגד קורונה, אשמח להיות בטוקיו

הטניסאי השווייצרי האגדי חשף כי התחסן נגד הנגיף והתייחס למשחקים האולימפיים: "הספורטאים צריכים לקבל החלטה, ברור שאשמח לזכות במדליה לשווייץ"

|
רוג'ר פדרר חוגג (רויטרס)
רוג'ר פדרר חוגג (רויטרס)

רגע לפני תחילתו של הרולאן גארוס בסוף החודש, הטניסאי השווייצרי האגדי, רוג’ר פדרר, שיחגוג בחודש אוגוסט הקרוב את יום הולדתו ה-40, התייחס בראיון בשווייץ למגפת הקורונה, להמשך הקריירה שלו ולמשחקים האולימפיים שייערכו בקיץ הקרוב בטוקיו, בירת יפן.

פדרר חשף בתחילת הראיון כי התחסן נגד הקורונה ואמר: “כן, התחסנתי נגד הקורונה. לקחתי את החיסון של פייזר. אני שמח שעשיתי את זה עם כל הנסיעות שאני עושה. אני לא עובד בשווייץ, אז אני חושב שלחיסון הזה יש הרבה יתרונות, עשיתי את זה בעיקר בשביל אחרים, אני לא רוצה להדביק בטעות מישהו וצריכים להיות זהירים. אני מאוד זהיר כשזה מגיע למשפחה ולחברים שלי”.

רוגרוג'ר פדרר (רויטרס)

על המשחקים האולימפיים: “אני לא יודע מה לחשוב על זה, אני די תקוע באמצע. אין ספק שאני הייתי שמח להיות במשחקים האולימפיים ולזכות במדליה בשביל שווייץ, זה יספק לי המון גאווה. אבל זה לא סופי בגלל הסיטואציה שנוצרה, אני הראשון שמנסה למצוא פתרון עם החיסון שעשיתי, מה שהספורטאים צריכים זה לקבל החלטה”.

ג'ובאני רוסו עושה חיים בגולסטאר מרוקו



טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןלאמין משחק באולינג, הצליח לעשות סטרייק?
לאמין משחק באולינג, הצליח לעשות סטרייק?
נגןכך נראית אליפות עולם בטטריס עם רחפנים
כך נראית אליפות עולם בטטריס עם רחפנים
נגןמפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
מפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
נגןלא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
לא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
/* LAST / NEXT ROUNDs */