יום חמישי, 18.12.2025 שעה 02:32

מאנה: עברתי בדיקות, לא יודע מה לא בסדר איתי

כוכב ליברפול על העונה הקשה שחווה והמספרים הדלים שהציג: "זו השנה הרעה בקריירה שלי, אפילו נבדקתי כדי לבדוק מה קורה לי בגוף, אבל אין שום דבר"

|
סאדיו מאנה בחימום (רויטרס)
סאדיו מאנה בחימום (רויטרס)

אחרי שאיבדה את תואר האליפות וליגת האלופות כבר מזמן מאחוריה, ליברפול עדיין מלקקת את הפצעים מהעונה הרעה שלה שלא הזכירה ולו במעט את השנתיים האחרונות. המייטי רדס עדיין נאבקים על מקום בצ’מפיונס בעונה הבאה על מנת להימנע מכאוס, ובינתיים אחד ממאכזבי העונה שלה התראיין.

סאדיו מאנה, שהבקיע 9 שערי פרמייר ליג העונה (הכי מעט מאז הגיע למועדון) העניק ראיון ודיבר בגלוי לב: “זו העונה הרעה בקריירה שלי, אני חייב להודות בזה. אם תשאלו אותו מה קרה, אני אעשה את כל שביכולתי לתת תשובה אבל למען האמת אני פשוט לא יודע. תמיד ניסיתי להיות חיובי, לטוב ולרע”.

עוד אמר הסנגלי: “אפילו עברתי בדיקות רפואיות כדי לראות מה קורה לי ומה לא בסדר איתי, אבל התוצאות הראו שהכל בסדר. אני צריך להבין שיש בחיים עליות וירידות, אמשיך לעבוד קשה”.  למאנה חוזה באנפילד עד 2023.

מילאן מפציצה את טורינו עם שבעייה מטורפת!



טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןלאמין משחק באולינג, הצליח לעשות סטרייק?
לאמין משחק באולינג, הצליח לעשות סטרייק?
נגןכך נראית אליפות עולם בטטריס עם רחפנים
כך נראית אליפות עולם בטטריס עם רחפנים
נגןמפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
מפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
נגןלא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
לא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
/* LAST / NEXT ROUNDs */