יום חמישי, 01.01.2026 שעה 22:14

אורוש ניקוליץ' עוזב: טילים נפלו ליד הבניין שלי

קשר מכבי תל אביב חוזר לסרביה אחרי שהמועדון אישר לשחקניו הזרים לעזוב: "שלושה טילים נפלו קילומטר מהבית שלי. אי אפשר לישון. אני דואג לארוסתי"

|
אורוש ניקוליץ' (האתר הרשמי של מכבי ת
אורוש ניקוליץ' (האתר הרשמי של מכבי ת"א)

אחרי שמכבי תל אביב הודיעה אמש כי היא מתירה לכל השחקנים הזרים שלה לעזוב את ישראל ולמעשה רק אדוארדו גררו והצוות המקצועי בראשות פטריק ואן לוון נשארו בארץ, היום (חמישי) התראיין אורוש ניקוליץ’ בסרביה רגע לפני שימריא על מטוס למולדתו, וסיפר: “אתמול בלילה, קילומטר מהבניין שלי, נפלו שלושה טילים. אי אפשר לישון פה. אני דואג מאוד לארוסתי שלפני חודש הצטרפה אליי והגיעה מיאגודינה”.

“זה מטריד מאוד מה שקורה בישראל”, הוסיף ניקוליץ’. “יש בסיס צבאי באיזור, כוחות אוויר, אז כאשר ישראל שולחת את התגובה שלו הכל רועד כאן. החלונות והדלתות קופצים. אי אפשר לישון בשום צורה. הדירה שלי בקומה גבוהה, 37. זה קשוח. אני גר ליד כל הזרים של הקבוצה, הם מספרד, פורטוגל, פנמה וברזיל. קניתי כבר כרטיסי טיסה, הטיסה נקבעה ליום שישי מישראל לסרביה. אני מקווה שניתן יהיה לטוס ונמל התעופה לא ייסגר לנו”. 

חניית אצטדיון טרנר לאחר נפילת הטיל



טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןנטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
נגןמאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
מאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
נגןעומר אדם מפסיד בטניס ומשלם על זה ישר
עומר אדם מפסיד בטניס ומשלם על זה במקום
/* LAST / NEXT ROUNDs */