יום שבת, 06.12.2025 שעה 14:42
ליגת העל Winner 25-26
2912-3112הפועל ב"ש1
2713-2912מכבי ת"א2
2615-3212בית"ר ירושלים3
1926-2412מכבי נתניה4
1816-2012הפועל ת"א5
1723-2112מ.ס אשדוד6
1614-2112מכבי חיפה7
1417-1412בני סכנין8
1319-1712הפועל פ"ת9
1330-1312עירוני טבריה10
1217-1412עירוני ק"ש11
1220-1612הפועל חיפה12
719-1012הפועל ירושלים13
431-1012מכבי בני ריינה14

כרגע: נעצרה מכירת הכרטיסים למשחק העונה

המשטרה והממשלה לא מאשרות בשלב זה למלא את בבלומפילד. 8,885 כרטיסים נמכרו, בחמישי: ישיבה מכריעה. אירועי מירון השפיעו, מכבי ת"א: "נעדכן בהמשך"

|
צ'ירון שרי ומתן חוזז (רדאד ג'בארה)
צ'ירון שרי ומתן חוזז (רדאד ג'בארה)

בלאגן שלם סביב משחק העונה בין מכבי תל אביב למכבי חיפה ביום ראשון הקרוב. בשלב הזה – המשטרה עצרה את מכירת הכרטיסים להתמודדות, כאשר המתווה של אכלוס מלא עדיין לא עבר אישור מהממשלה. בנוסף, האסון הנוראי בהר מירון הוביל ללחץ של המערכת ובהחלט משפיע ומהווה גורם בהחלטה שהתקבלה.

עד כה נמכרו מעל 11 אלף מנויים לאוהדי מכבי ת”א, כאשר לפי המתווה המאושר כרגע יוכלו להיכנס רק 8,885 כשהחלוקה היא 8,000 ליציעי אוהדי מכבי ת”א ועוד 885 ליציע אוהדי מכבי חיפה. ביום חמישי תתקיים ישיבת היערכות מיוחדת לגבי העניין ובה יוכרע המספר הסופי. יש לציין כי בניגוד למירון, לשם הגיעו 150 אלף איש, במשחק העונה הכל מסודר אך כנראה שהכדורגל הישראלי שוב הופך לקורבן, שכן הממשלה עדיין לא התכנסה לאשר את המתווה החדש ולוקחת את הזמן. האוהדים שוב ייפגעו מהפרטאץ’ במדינה?

אצטדיון בלומפילד (איציק בלניצקי)אצטדיון בלומפילד (איציק בלניצקי)

מכבי ת"א מכרה כבר הרבה יותר מנויים כחלק מחבילת כרטיסי הבית שהעמידה למכירה, וכפי שכתבה מראש – במקרה שלא יהיה אישור לבלומפילד מלא, הכסף יוחזר לרוכשים. יש לציין כי הממשלה עדיין לא אישרה את המתווה החדש שמאשר כניסה מלאה.

ממכבי תל אביב נמסר: “מכירת חבילות הכרטיסים לשני משחקי הבית האחרונים לעונת 2020/21 שהחלה ביום חמישי – הופסקה בכפוף לדרישת משטרת ישראל. המכירה נדחית בשלב זה עד לקבלת אישור הגורמים הרלוונטיים בנוגע להסרת המגבלות על כמות הצופים בעלי תו ירוק.  אנו נעדכן בנוגע להמשך המכירה בפלטפורמות הרשמיות של המועדון”.

מהמשטרה נמסר: “לאחר שהובן כי אין מסמך רשמי חתום מהמדינה על כניסה מלאה של אוהדים, וההבנה שנותרו מעל 9,000 כרטיסים, הקבוצות התבקשו לעצור את המכירה ולהכניס עד 11 אלף צופים. במידה שהממשלה תאשר ב-6.5 את המתווה, תאושר כניסה נוספת”. 

בית ספר לחופשיות. מסי עם ביצוע מופלא!



טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןמפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
מפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
נגןלא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
לא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
נגןדנה תופסת את מנור עצבני בזמן הפסד בפיפא
דנה תופסת את מנור עצבני בזמן הפסד בפיפא
נגןהשוער שהשתגע: בעט את הכדור ליריב בפנדל
השוער שהשתגע: בעט את הכדור ליריב בפנדל
כדורגל ישראלי חדשות
ליגת העל Winner
ליגה לאומית
ליגות נמוכות
גביע המדינה
גביע הטוטו
גביע הטוטו לאומית
ליגת העל לנוער
וולה נוער וילדים
ספורט תיכוניים
ליגת ''יעז'' פוצ'יוולי
נבחרת ישראל
ליגת העל לנשים
הליגה הלאומית לנשים
התאחדות/שופטיםכדורגל עולמי חדשות
ליגה ספרדית
ליגה איטלקית
ליגת האלופות
הליגה האירופית
קונפרנס ליג
ליגה אנגלית
ליגה גרמנית
ליגה צרפתית
ליגה בלגית
ליגה הולנדית
ליגה דנית
ליגה רוסית
ליגה טורקית
ליגה יוונית
ליגה קפריסאית
ליגה סקוטית
ליגה פורטוגלית
ליגה שווייצרית
ליגה אוסטרית
ליגה פולנית
ליגה ארגנטינאית
ליגה ברזילאית
ליגת האומות
מוק' מונדיאל 26 (אירופה)
גביע העולם למועדונים 25
מונדיאליטו
יורו עד 21כדורסל ישראלי חדשות
ליגת ווינר סל
גביע המדינה
גביע ווינר
לאומית גברים
ליגת ווינר אתנה נשים
ליגת התיכונים
ישראלים במכללות
נבחרת ישראלכדורסל עולמי חדשות
יורובאסקט 2025
NBA
יורוליג
יורוקאפ
ליגת האלופות של פיב''א
ליגה ספרדית
ליגה יוונית
ליגה איטלקית
ליגה טורקית
ליגה צרפתית
/* LAST / NEXT ROUNDs */