יום שישי, 02.01.2026 שעה 14:50
ליגת העל Winner 25-26
3816-3816הפועל ב"ש1
3618-3816בית"ר ירושלים2
3018-3316מכבי ת"א3
2516-3116מכבי חיפה4
2520-2916הפועל ת"א5
2319-2116בני סכנין6
2334-2916מכבי נתניה7
2026-2516הפועל פ"ת8
1826-2216הפועל חיפה9
1833-2216מ.ס אשדוד10
1834-1816עירוני טבריה11
1327-1816עירוני ק"ש12
1125-1416הפועל ירושלים13
740-1416מכבי בני ריינה14

ירדן כהן: אי אפשר להסביר למה אנחנו לא מבקיעים

במכבי פ"ת מאוכזבים אחרי עוד 0:0, הפעם מול אשדוד. לוזון: "לא יוצרים מספיק מצבים, צריך לתת את הדעת על כך". מאמצים בקבוצה להכשיר את תאי בריבו

|
ירדן כהן (שחר גרוס)
ירדן כהן (שחר גרוס)

מכבי פתח תקווה עם שתי תוצאות תיקו מאופסות ברציפות, אחרי שאתמול (ראשון) סיימה משחק שני ללא שער, הפעם מול מ.ס אשדוד כשהקבוצות נפרדות ב-0:0. הקבוצה של גיא לוזון הגיעה אחרי התיקו המאופס מול הפועל באר שבע ששמר אותה יציבה במקום הרביעי אך רצתה להתקרב ליריבה מעיר הנמל על מנת לנסות לכבוש על חשבונה את המקום השלישי שמוביל לאירופה.

המלאבסים אמנם הצליחו לעצור את אשדוד בהרכב חוסרים גדול אך עם זאת לא ניצלה את ההזדמנות לקחת הביתה את שלוש הנקודות כשבחלק ההתקפי היא לא הייתה כמעט קיימת.  

שחקני מכבי פ"ת (שחר גרוס)שחקני מכבי פ"ת (שחר גרוס)

"אשדוד היא קבוצת התקפה מצוינת שמגיעה לאינספור מצבים בכל משחק אז זו חצי הכוס המלאה שעמדנו ברמה מאוד מאוד גבוהה מבחינה הגנתית", אמר גיא לוזון בסיום המשחק והוסיף, "אבל מבחינה התקפית טעון שיפור, אנחנו לא יוצרים מספיק מצבים, לא מגיעים למספיק מצבים, לא מרוכזים בפעולה האחרונה וצריך לתת את הדעת על כך".

גם המגן ירדן כהן שסיפק משחק טוב מבחינתו, סיכם: "הגענו לכמה מצבים שהיינו צריכים להבקיע את השער אבל בסך הכול התיקו משקף. אי אפשר להסביר למה אנחנו לא מבקיעים, אנחנו משחקים משחקים מאוד קשים מול קבוצות מאוד טובות ואנחנו לא מספיק מנצלים את המצבים שלנו אבל אני מאמין שבמשחקים הבאים זה כן ייכנס".

ירדן כהן (שחר גרוס)ירדן כהן (שחר גרוס)

בקבוצה מבינים כי מצבם בסגל מבחינה התקפית לא טוב ובייחוד עם פציעתו של ליאל עבדה בקרסול. הכישרון הצעיר אומנם עלה כמחליף אך טרם החלים באופן מלא ובמהלך השבוע לקראת המפגש עם מכבי חיפה בקבוצה מקווים שיוכל להתאושש לחלוטין. בנוסף, ייעשו מאמצים להשיב לכל הפחות לסגל את תאי בריבו שמתאושש מהניתוח בבטן התחתונה וחזר לאימונים חלקיים במהלך השבוע. מי שישוב בוודאות הוא הקפטן גיא חדידה שהתאושש מהפציעה בשריר הירך האחורי ועתיד להיות כשיר למשחק עם הירוקים. 

בחלק האחורי, לוזון בחר לאפשר לאור בלוריאן לנוח מעט מהעומס בו שרוי מתחילת העונה הבלם הצעיר ועל כן פתח עם מרקוס דיניז אלא שזה ביקש חילוף בדקה ה-68 אז הוקפץ בלוריאן מהספסל. על פי אבחנה ראשונית בצוות המקצועי נרגעו כי דיניז לא סובל מפציעה כלשהי אלא ביקש לצאת כמן "תרופה למכה" לרגישות שחש ברגלו.

קליארי מנצחת את רומא ועולה מעל לקו האדום



טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןנטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
נגןמאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
מאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
נגןעומר אדם מפסיד בטניס ומשלם על זה ישר
עומר אדם מפסיד בטניס ומשלם על זה במקום
/* LAST / NEXT ROUNDs */