אוואני יעבור צילום: חשש באשדוד שגמר את העונה

הבלם שרק חזר היעדרות ארוכה, בעקבות קרע בשריר הירך האחורי, נפצע שוב במשחק מול מכבי ת"א ברבע גמר הגביע והוחלף בדקה ה-27 כשנישא על גבי אלונקה

אוואני יעבור צילום: חשש באשדוד שגמר את העונה

חשש גדול במ.ס אשדוד שהבלם טימותי אוואני סיים את העונה. השחקן מאוגנדה, שרק חזר לפעילות אחרי היעדרות ארוכה, בעקבות שיקום מקרע בשריר הירך האחורי, נפצע במשחק רבע גמר הגביע מול מכבי תל אביב באצטדיון הי”א, והוחלף בדקה ה-27 כשהוא נישא על גבי אלונקה. אוואני יעבור צילום על מנת שהצוות הרפואי של המועדון מעיר הנמל יוכל לקבוע את חומרת הפציעה הנוכחית ומשך היעדרותו.

במשחק עצמו, אוהדי מכבי תל אביב פצחו בסדרת שירי נאצה לעבר ג׳קי בן זקן וגם השליכו לכר הדשא שטרות דולרים מזויפים עליהם הודפס דיוקנו של בעלי אשדוד, בעקבות סאגת מחירי הכרטיסים. כמו כן, גם הקפטן ובנו של ג’קי, טום בן זקן, סופג קריאות בוז בכל נגיעה שלו בכדור.

שטרות שאוהדי מכבי ת"א הכינו למחאה נגד גשטרות שאוהדי מכבי ת"א הכינו למחאה נגד ג'קי בן זקן (רדאד ג'בארה)