יום שבת, 06.12.2025 שעה 09:51
ליגת העל Winner 25-26
2912-3112הפועל ב"ש1
2713-2912מכבי ת"א2
2615-3212בית"ר ירושלים3
1926-2412מכבי נתניה4
1816-2012הפועל ת"א5
1723-2112מ.ס אשדוד6
1614-2112מכבי חיפה7
1417-1412בני סכנין8
1319-1712הפועל פ"ת9
1330-1312עירוני טבריה10
1217-1412עירוני ק"ש11
1220-1612הפועל חיפה12
719-1012הפועל ירושלים13
431-1012מכבי בני ריינה14

פטריק ואן לוון: לא חושב שעשיתי טעויות בהרכב

מאמן מכבי תל אביב אחרי ה-1:1 נגד אשדוד ואיבוד הפסגה: "לא התחלנו טוב, נראינו כבדים ובלי אנרגיות", "האליפות תוכרע במשחק נגד מכבי חיפה"

|
פטריק ואן לוון (רדאד ג'בארה)
פטריק ואן לוון (רדאד ג'בארה)

מכבי תל אביב איבדה הערב (ראשון), את הפסגה, אחרי שסיימה ב-1:1 נגד מ.ס אשדוד במסגרת המחזור ה-30 בליגת העל.

פטריק ואן לוון אמר בסיום: “לא התחלנו טוב את המשחק, נראינו כבדים, בלי אנרגיות. ניסינו לתקן את זה גם בעזרת חילופים וגם בעזרת דברים שאמרנו לשחקנים. אני לא יכול להסביר למה התחלנו לא טוב, זה קורה”.

ואן לוון: בטוח שנשיג את התוצאות בהמשך

“אין שום קשר ללחץ, ניסינו לשחק וזה לא הלך בהתחלה. יצרנו הרבה מצבים ב-20 הדקות האחרונות והיינו צריכים לכבוש עוד גול. נראה שהמשחק נגד מכבי חיפה יקבע את זהות האלופה כן”.

אנריק סבוריט כובש (רדאד גאנריק סבוריט כובש (רדאד ג'בארה)

הוצאת טל בן חיים מהסגל: “יש תהליך בחירת שחקנים לכל משחק, ואני מנסה לבחור את מי שנראה הכי טוב בכל משחק”.

טעויות בהרכב: “אני לא רואה שום טעויות שעשיתי, נתתי לשחקנים שראויים לשחק”.

דור פרץ: “הניסיון אצלנו מתבטא אצל השחקנים שלקחו תארים, אנחנו צריכים להביא את זה למגרש. אין לי הסבר למה נראינו שבעים ועייפים במחצית הראשונה, וזה לא מספיק לקבוצה שמתחרה על התואר”.

אבי ריקן (רדאד גאבי ריקן (רדאד ג'בארה)

“רדפנו אחרי מכבי חיפה כל העונה, גם כשאתה מוביל זה מלחיץ. העובדה שהם ניצחו זה לא מה שהלחיץ אותנו. המחצית השנייה מעודדת יותר, היינו צריכים לכבוש יותר ולנצח, אבל לא עשינו את זה וממשיכים הלאה”.

“שתי הקבוצות עוד יאבדו אולי נקודות, יש עוד משחק בינינו. יש עוד שני משחקי ליגה עד המפגש מול חיפה, הכל יכול לקרות גם בהם ואנחנו צריכים להוכיח את עצמנו. עצם התוצאה שעשינו צריכה להרים את היכולת שלנו לקראת משחק הגביע נגד אשדוד”.

דניאל טננבאום סופג מיעקב בריהון (רדאד גדניאל טננבאום סופג מיעקב בריהון (רדאד ג'בארה)

משה אוחיון: “אני מרוצה, התחלנו טוב מאוד את שתי המחציות, כבשנו שער מדהים ואחר כך הלכנו אחורה ונתנו להם לשלוט, יש להם שחקנים מצוינים. אפשר להיות מרוצים, זאת עוד נקודה בדרך למטרה”.

“גם סבטקוביץ’, גם ספורי, שניהם סחטו הצלות גדולות מטננבאום. לקראת הסוף כבר היינו עייפים ולמזלנו סחטנו 1:1. יש לנו עכשיו יומיים להכין את כולם לגביע ונקווה שכולם ירגישו טוב ויתאוששו לקראת המשחק”.

“אמרנו לשחקנים במחצית שאנחנו רוצים עד סוף המשחק להמשיך באנרגיות גבוהות. השחקנים מטבע הדברים היו עייפים בדקות האחרונות והלכו אחורה, זה לא פשוט. נגד מכבי חיפה לא שיחקנו טוב, ומי שעלה היום נתן מעצמו את ה-100 אחוז, השקיע, רן הכין את הקבוצה בצורה הטובה ביותר”.




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןמפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
מפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
נגןלא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
לא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
נגןדנה תופסת את מנור עצבני בזמן הפסד בפיפא
דנה תופסת את מנור עצבני בזמן הפסד בפיפא
נגןהשוער שהשתגע: בעט את הכדור ליריב בפנדל
השוער שהשתגע: בעט את הכדור ליריב בפנדל
כדורגל ישראלי חדשות
ליגת העל Winner
ליגה לאומית
ליגות נמוכות
גביע המדינה
גביע הטוטו
גביע הטוטו לאומית
ליגת העל לנוער
וולה נוער וילדים
ספורט תיכוניים
ליגת ''יעז'' פוצ'יוולי
נבחרת ישראל
ליגת העל לנשים
הליגה הלאומית לנשים
התאחדות/שופטיםכדורגל עולמי חדשות
ליגה ספרדית
ליגה איטלקית
ליגת האלופות
הליגה האירופית
קונפרנס ליג
ליגה אנגלית
ליגה גרמנית
ליגה צרפתית
ליגה בלגית
ליגה הולנדית
ליגה דנית
ליגה רוסית
ליגה טורקית
ליגה יוונית
ליגה קפריסאית
ליגה סקוטית
ליגה פורטוגלית
ליגה שווייצרית
ליגה אוסטרית
ליגה פולנית
ליגה ארגנטינאית
ליגה ברזילאית
ליגת האומות
מוק' מונדיאל 26 (אירופה)
גביע העולם למועדונים 25
מונדיאליטו
יורו עד 21כדורסל ישראלי חדשות
ליגת ווינר סל
גביע המדינה
גביע ווינר
לאומית גברים
ליגת ווינר אתנה נשים
ליגת התיכונים
ישראלים במכללות
נבחרת ישראלכדורסל עולמי חדשות
יורובאסקט 2025
NBA
יורוליג
יורוקאפ
ליגת האלופות של פיב''א
ליגה ספרדית
ליגה יוונית
ליגה איטלקית
ליגה טורקית
ליגה צרפתית
/* LAST / NEXT ROUNDs */