קומאן התקשה לקבל את החלטת השופט בקלאסיקו וצייץ נגדו גם בבוקר. בספרד חשפו עימות בין ההולנדי לראמוס וקרבחאל, שקיללו אותו מהיציע: "לך תז****"

בברצלונה התקשו לקבל את ההחלטה של השופט ב-1:2 לריאל מדריד בקלאסיקו הגדול, חיל מנזאנו, שלא שרק לספק עבירה על מרטין בריית’ווייט בדקות הסיום של ההתמודדות. עם השריקה לסיום, מאמן הקטלונים, רונאלד קומאן, נכנס לכר הדשא ובא בטענות רבות לשופט. הקלאסיקו, כמו כל משחקי הליגה הספרדית, שודר בערוץ ONE למנויי HOT, מנויי yes, סלקום TV ופרטנר TV.
“אני לא יודע למה יש VAR בספרד” אמר בסיום קומאן, “עוד פעם אנחנו צריכים להסכים ולסתום את הפיות שלנו. רק ארבע דקות הארכה במשחק כזה? היה פנדל ברור. כולם בעולם ראו שהיה פנדל. השופט מוסיף ארבע דקות הארכה בזמן שמזה לקח לו שלוש דקות להחליף את האוזניה שלו”.
עוד הוסיף קומאן: “יש לנו עוד עונה שלמה ואנחנו נמשיך בכל הכוח. חדר ההלבשה אחרי המשחק? השחקנים עצובים בגלל ההחלטה של השופט, אנחנו יודעים שלא היינו בשיאנו במשחק. לא הגנו טוב מספיק. בשבוע הבא נשחק על תואר ונמשיך להתכונן, חדר ההלבשה שלנו מאוד מאוכזב מההחלטה של השופט, אני אופטימי לגבי שאר הליגה”.
בריאיון בסיום המשחק הפנה שאלה בחזרה לאחד העיתונאים ושאל אותו האם הוא חושב שהיה פנדל, כאשר העיתונאי הגיב לו כי הוא מכבד החלטות שופטים, קומאן פשוט עזב את הריאיון ונטש את המקום.
גם למחרת הקלאסיקו ההולנדי לא נרגע וצייץ בחשבון הפרטי שלו: “היינו עדיפים במהלך המשחק והיו לנו הזדמנויות להשיג תוצאה טובה יותר. חוסר מזל בסיום עם החלטה לא נכונה של השופט וה-VAR”.
We had the upper hand during the game and had the opportunities for a better result. Unlucky in the end with a wrong decision by the referee and VAR. #ForçaBarça pic.twitter.com/wIg22YvbL2
— Ronald Koeman (@RonaldKoeman) April 11, 2021
מי שלא נשארו חייבים לקומאן והתלונות שלו הם סרחיו ראמוס ודני קרבחאל, שצפו במשחק מהיציע וקיללו את מאמן ברצלונה: “לך תז****”, “תסתום את הפה” ועוד היו חלק מהדברים שנאמרו להולנדי, כשמגן הבלאנקוס אף חגג את הכרטיס הצהוב שקיבל.
Ramos & Carvajal to Koeman after he was complaining: “Suck it”
— Real Madrid Info ³⁴ (@RMadridInfo) April 11, 2021
Koeman to Carvajal: “Shut your damn mouth”
Carvajal celebrating Koeman’s yellow card. [Marca] pic.twitter.com/w6mXXHTDqP
סרג’י רוברטו אמר בסיום: “מפריע לי שה-VAR אפילו לא בדק פנדל פוטנציאלי. שינינו את המערך במחצית ולקראת הסיום היו לנו את ההזדמנויות שלנו להשוות או אפילו לנצח. היה לנו חוסר מזל בסיום, אבל נמשיך להיאבק על האליפות”.
אוסקר מינגסה: “המשחק הזה ייתן לנו כוח לקראת המאבקים בהמשך. יש לנו משחקים חשובים לפנינו ואנחנו ננסה לנצח בכולם. אני שמח מהעבודה של הקבוצה, עם התשוקה וההתמדה למרות ההפסד”.
