הבלאנקוס רוצים את אמבפה וינסו להשיג את הסכום ממכירת המושאלים - אודגור לארסנל ויוביץ' לפרנקפורט. האחרון בראיון: "אני אחזור לספרד בעונה הבאה"

בריאל מדריד רוצים לראות את קיליאן אמבפה משחק בקבוצה בעונה הבאה. אחרי שאתמול (חמישי) דווח שהכוכב הצרפתי הודיע לראשי פאריס סן ז’רמן שהוא לא מעוניין להאריך את חוזהו, הכול מצביע על כך שהקבוצה תנסה למכור אותו לבלאנקוס כבר בקיץ הקרוב, על מנת לא לשחררו בחינם ב-2022, אז מסתיים חוזהו.
הקבוצה של זינדין זידאן בהחלט הייתה רוצה לראות את אמבפה בסגל מהעונה הקרובה, אבל לשם כך היא תצטרך לגייס כסף, כאשר בקבוצה שואפים שהמושאלים מרטין אודגור ולוקה יוביץ’ יכסו לפחות חלק מההוצאות, כשב’אל צ’ירינגיטו’ פורסם כי הלבנים ינסו לקבל עבור השניים 100 מיליון אירו מארסנל ופרנקפורט.
"El Real MADRID QUIERE sacar 100 millones por ÖDEGAARD y JOVIC"
— El Chiringuito TV (@elchiringuitotv) April 9, 2021
Información de @PipiEstrada1 en #ElChiringuitoDeMega pic.twitter.com/euZ6HyA48S
בתוך כך, הסרבי שמושאל לקבוצה הגרמנית התייחס לעתידו בראיון: “האמנתי שפרנקפורט יכולה להשיג תוצאות טובות וזאת אחת מהסיבה שהגעתי, לא הייתי חוזר אם לא הייתי מאמין. היו לי באותה תקופה המון הצעות, כולל ממועדונים עם שמות גדולים יותר. כרגע אני שייך לריאל מדריד ואחזור לקבוצה בסיום העונה”.