צמד לאמבפה, 2:3 לפ.ס.ז' בחוץ על באיירן מינכן

רבע גמר ליגת האלופות: שחזור הגמר של העונה שעברה התעלה מעל כל הציפיות, ואלופת אירופה נמצאת בצרות גדולות. צמד לחלוץ הנפלא, שני בישולים לניימאר

צמד לאמבפה, 2:3 לפ.ס.ז' בחוץ על באיירן מינכן

פאריס סן ז’רמן עשתה הערב (רביעי), צעד גדול לעבר חצי גמר ליגת האלופות ואולי זכייה ראשונה במפעל הכי יוקרתי בכדורגל האירופי, כאשר גברה 2:3 בחוץ על באיירן מינכן, במסגרת המפגש הראשון ברבע גמר ליגת האלופות

כשנודע שרבע הגמר יעניק לנו שחזור של הגמר בעונה שעברה, זה היה על הנייר צמד המשחקים המעניין ביותר, והערב שתי הקבוצות קיימו, ובגדול, במשחק עם כל כך הרבה כוכבי על, שבו אירוע רדף אירוע.

יש כנראה מעט מאוד אנשים שהיו מוכנים להמר נגד זכייה נוספת של באיירן במפעל, אבל אחרי הערב, הבווארים נמצאים עם הגב לקיר. הם ספגו את הפסדם הראשון בליגת האלופות מאז מרץ 2019, ולגומלין יגיעו להזכירכם ללא רוברט לבנדובסקי הפצוע, שחסרונו הורגש כמעט בכל מהלך בהתקפה.

מנגד, פ.ס.ז’ שחווה עונה קשה בצורה לא אופיינית בליגה המקומית, קיבלה משחק מושלם של קיילור נבאס, ואת צמד האסים שלה בהתקפה, ניימאר שבישל פעמיים, וקיליאן אמבפה שכבש צמד, והזכיר לכולם שוב, שהוא השחקן שאמור לשלוט בכדורגל העולמי בעשור הקרוב. כעת, הכל מוכן לגומלין, ומי יודע מה מחכה לנו שם.