יום חמישי, 18.12.2025 שעה 06:48
ליגת העל Winner 25-26
3512-3414הפועל ב"ש1
3017-3514בית"ר ירושלים2
2816-3114מכבי ת"א3
2214-2614מכבי חיפה4
2218-2614הפועל ת"א5
2231-2814מכבי נתניה6
1826-2214מ.ס אשדוד7
1719-1614בני סכנין8
1524-2114הפועל חיפה9
1425-1914הפועל פ"ת10
1433-1414עירוני טבריה11
1320-1614עירוני ק"ש12
1120-1314הפועל ירושלים13
436-1014מכבי בני ריינה14

בכר: הגול שספגנו נבע מחוסר אחריות, הימרנו

מאמן מכבי חיפה התייחס לספיגה ב-1:1 מול מכבי ת"א: "אסור ששחקן ידהר חצי מגרש, לא יודע מה קרה שעלינו ככה לחצי השני". חזיזה: "מאמין שנחגוג בסוף"

|
ברק בכר (רדאד ג'בארה)
ברק בכר (רדאד ג'בארה)

מכבי חיפה פספסה הערב (שלישי) הזדמנות פז לחזור לפסגת ליגת העל, אחרי שבפעם השלישי העונה לא הצליחה לתרגם יתרון על מכבי תל אביב לניצחון, וסיימה ב-1:1 מול האלופה במשחק העונה הראשון מבין שניים של הפלייאוף העליון בסמי עופר. האכזבה של הירוקים גדלה עוד יותר לנוכח העובדה שברבע השעה האחרונה הם החזיקו ביתרון מספרי על כר הדשא אחרי ההרחקה של ניק בלקמן. 

“באנו לנצח וראו את זה כי עלינו התקפי”, אמר ברק בכר במסיבת העיתונאים. “הבקענ ו וחצי ראשון היינו אגרסיביים, אבל התחלנו לא טוב את החצי השני, כמו בשבתץ דיברנו על זה במחצית והשחקנים הבינו את המשמעות, אבל לפעמים אתה רוצה וזה לא יוצא וחבל. לא שיחקנו מספיק חכם מול 10 שחקנים, היה בלאגן ואנחנו מתורגלים לשתי שיטות, אבל לא יישמנו אותן. אין לי הסבר למה שקרה בחצי השני, השחקנים יודעים שעלו לא טוב למרות שהיה דגש לעלות חזק ואגרסיבי, אבל זה נגמר ומסתכלים קדימה כי יש עוד 8 משחקים”.

שחקני מכבי חיפה רבים עם השופט (רדאד גשחקני מכבי חיפה רבים עם השופט (רדאד ג'בארה)

הפציעה של חוסה רודריגס: “זה היה בשלב מאוחר אבל הוא היה נחוש לשחק. לפני החימום הבנו שלא ישחק. הוא לקח אחריות כי הרבה שחקנים היו מנסים בכוח לשחק ומחמירים פציעה. הוא משמעותי ומאפשר גמישות בין שיטות ובגלל זה היה קשה לשנות את השיטה תוך כדי ולא עשינו את השלושה בלמים מספיק טוב, למרות שאנחנו יודעים”.

הנפילות המנטליות מול מכבי ת”א: “אני חושב שזה עניין מקצועי, לא היינו פחות טובים בשלושת המשחקים והגול זה לא עניין מנטלי ודווקא שיצאנו קדימה היינו חשופים וזה לא צריך לקרות ששחקן ידהר ככה ויבשל בכזאת קלות. זה סוג של חוסר אחריות ונבדוק איך זה קרה. הקרב עוד צמוד”.

האם ינצח העונה את מכבי ת”א? “המטרה היא להתכונן למשחקים הבאים שהם לא פחות קשים, בטח באשדוד, אולי הכי קשה בליגה. יהיה עוד משחק נגדם אבל כרגע שמים אותו בצד ומסתכלים על שני”. 

עומר אצילי ושחקני מכבי חיפה בסיום (עמרי שטיין)עומר אצילי ושחקני מכבי חיפה בסיום (עמרי שטיין)

המערך ההתקפי: “תמיד הגישה היא לנצח ולא משנה השיטה. זה תלוי מי מולך ובמשחק הזה החלטנו טיפה להמר יותר, זה היה הימור מחושב כי תיארתי לעצמי שנפתח טוב. בדיעבד היה אפשר לבצע שינוי במחצית אבל היה קשה לחזות מה יקרה. אנחנו עדיין קבוצה לא פחות טובה ויש עוד 8 משחקים”.

דולב חזיזה הוסיף: “דיברנו במחצית שצריך לעלות לחצי השני אגרסיביים ונחושים כמו בחצי הראשון אבל יש סיטואציות במשחק ולפעמים דבר גורר דבר. ברור שאף שחקן לא חשב על לא לעצור את הפריצה של דור או לא לעשות עבירה כדי להימנע מצהוב. נראה את הגול בווידאו, נבין מי טעה ונתקן להמשך”.

“המאבק יהיה צמוד עד הסוף וברור שצריך לנצח אותם כדי לזכות, אבל צריך לנצח את כל המשחקים שנשארו וזה מתחיל מול אשדוד. אני מאמין בעזרת השם שנחגוג בסוף העונה”, הסביר הקיצוני שנותר אופטימי.

דולב חזיזה (עמרי שטיין)דולב חזיזה (עמרי שטיין)

האם העומס על שחקני הנבחרת השפיע בחזרה מהפגרה: “לא חושב. מכבי חיפה שמחה לשלוח הרבה נציגים לנבחרת ישראל ועד כאלה שקיבלו הרבה דקות, זה מסב גאווה למועדון. השחקנים שלא זומנו נחו ובכל מקרה שחקן כדורגל צריך להתמודד עם עומס”.

היכולת האישית שלו: “ברור שאני מאוכזב שלא השפעתי והבקעתי מול מכבי פתח תקווה גם אבל אני עובד קשה באימונים כדי להוסיף גיוון למשחק שלי ואני מקווה ומאמין שבמשחקים הבאים אוכל להשפיע יותר”.




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןלאמין משחק באולינג, הצליח לעשות סטרייק?
לאמין משחק באולינג, הצליח לעשות סטרייק?
נגןכך נראית אליפות עולם בטטריס עם רחפנים
כך נראית אליפות עולם בטטריס עם רחפנים
נגןמפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
מפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
נגןלא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
לא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
/* LAST / NEXT ROUNDs */