יום שלישי, 23.12.2025 שעה 15:16

קוטיניו יטוס לטיפול בברזיל, עלול לא לשחק העונה

שחקן ברצלונה שמתמודד עם פציעה לא קלה במיניסקוס שבגינה לא שיחק בשלושת החודשים האחרונים, ימריא למולדתו לצורך טיפולים ועלול לא לשוב עוד העונה

|
פיליפה קוטיניו על הדשא (La Liga)
פיליפה קוטיניו על הדשא (La Liga)

ברצלונה תמשיך לשחק בלעדיו. פיליפה קוטיניו ימריא למולדתו ברזיל על מנת לטפל במיניסקוס בברכו השמאלית, אותה הפציעה שבגינה נעדר בשלושת החודשים האחרונים וממנה מתקשה להתאושש.

בעקבות כך, השחקן לא צפוי לשוב לשחק עוד העונה בברצלונה שתיאלץ להסתדר בלעדיו גם לשלבי המאני טיים של 2020/21. כל זאת כשבמקביל מדווח כי הוא לא בתכניות לעונה הבאה, כך שייתכן בסיטואציה מסוימת שהברזילאי לא ישחק יותר עם מדי הבלאוגרנה.

בשבוע שעבר היה קוטיניו במרפאה בקטאר לצורך בדיקה רפואית, ומסתבר כי השחקן לא מצליח להתאושש מאותה הפציעה שגרמה להיעדרותו ברוב שלבי העונה. קוטיניו, שחזר הקיץ מהשאלה בבאיירן מינכן, התקשה למצוא את מקומו בחזרה והפציעה בוודאי שלא תרמה לו בכל הקשור להכנות של בארסה לעונה הבאה. 

ואלו הם רבותיי שיאני עולם בלבישת תחתונים



טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןעומר אדם מפסיד בטניס ומשלם על זה ישר
עומר אדם מפסיד בטניס ומשלם על זה במקום
נגןלאמין ימאל פתח יוטיוב ושיתף סרטון מהבית
לאמין ימאל פתח יוטיוב ושיתף סרטון מהבית
נגןלאמין משחק באולינג, הצליח לעשות סטרייק?
לאמין משחק באולינג, הצליח לעשות סטרייק?
נגןכך נראית אליפות עולם בטטריס עם רחפנים
כך נראית אליפות עולם בטטריס עם רחפנים
/* LAST / NEXT ROUNDs */