ניצחון חשוב לחולוניה שהמשיכה במומנטום בזכות יכולת נפלאה של מיילס (20) וג'ונסון (18). הפסד שני רצוף לאדומים למרות יכולת ענקית של גריפין (21)

הפועל חולון המשיכה במומנטום הנפלא שלה אחרי שגברה הערב (ראשון) 75:82 על הפועל באר שבע בתום מותחן ורשמה את ניצחונה השלישי רצוף בכל המסגרות, רגע לפני השבוע הקשוח שהולך לעבור עליה כאשר כבר מחר תפגוש את פלבדיב בליגה הבלקנית וברביעי, תשחק מול ברינדיסי בליגת האלופות של פיב”א.
הקבוצות לא היו מדויקות בפתיחה ורק אחרי 2 דקות ווילי וורקמן קלע שלשה נדירה מבחינתו ואת הנקודות הראשונות במשחק. הרבע הראשון המשיך להיות מבולבל מצד שתי הקבוצות והסתיים בסקור נמוך מאוד של 16:16. הרבע השני כבר היה סיפור אחר כששתי הקבוצות התעוררו בהתקפה עם ריצות נפלאות. גיא פניני נכנס לראשונה ונראה פשוט נהדר, כשביחד עם אייזאה מיילס המצוין הוליכו את קבוצתם ליתרון 8 במחצית.
המחצית השנייה נפתחה כמו המשחק עצמו, כששתי הקבוצות לא היו מדויקות והחטיאו המון. קיילב אגאדה רשם את העבירה הרביעית שלו במשחק והכניס את קבוצתו לצרות, כשהסל הראשון הגיע רק אחרי 2:20 עם סל של סי ג’יי האריס. פניני המשיך להוליך את חולון כשבכל פעם כשעלה מהספסל עשה קסמים והראה כמה הניסיון חשוב. חולון ניסתה לברוח אך בכל פעם נתקלה באריק גריפין שרשם משחק פשוט נדיר אותו סיים עם 21 נקודות. לקראת הסיום, אגאדה המתוסכל הורחק בחמש עבירות. ג’ונסון הנפלא, שקלע 18 נקודות במשחק, צלף שלשה וניצל את היתרון של קבוצתו כדי להוביל אותה לניצחון חשוב.
חולון כאמור הולכת לשבוע גורלי מבחינתה כשהניצחון החשוב מעלה אותה למאזן של 11 ניצחונות מול שישה הפסדים. מנגד, האדומים מבירת הנגב רושמים הפסד שני ברציפות אחרי שספגו 95:86 מהפועל ת”א וירדו כעת למאזן של 10:10 כשהמלחמה על המקום בפלייאוף חיה ונושמת.

קלעו להפועל חולון: אייזאה מיילס 20, כריס ג’ונסון 19, טיירוס מגי 12, גיא פניני 9, סי ג’יי האריס 7, ווילי וורקמן 6, ניב משגב 5, מקסים דה זאו 4 ועודד ברנדווין 1.
קלעו להפועל ב”ש: אריק גריפין 21, עמית זיס 13, אמיר בל 13, ספנסר וייס 11, טראוויס ווריק 7, ניב הורנסבי 6 וקיילב אגאדה 4.
הקבוצות לא היו מדויקות בפתיחה, עד שווילי וורקמן קלע את הנקודות הראשונות במשחק עם שלשה נדירה מבחינתו. חולון המשיכה בפתיחה הטובה ורצה ל-0:7 אחרי שלשה של מיילס. אריק גריפין התעופף עם דאנק אדיר, קיילב אגאדה קלע פעמיים מתחת לסל וב”ש עלתה ליתרון נקודה. האורחת עלתה ל-4 אך קיילב אגאדה הסתבך כשעשה עבירה בלתי ספורטיבית, שהייתה השנייה שלו אחרי 6 דקות משחק בלבד. הקצב המצוין נמשך וכריס ג’ונסון קלע שתיים קלות כדי להשוות ל-12:12.







אייזאה מיילס פתח נהדר את הרבע עם שלשה. ווריק קלע את השלשה הראשונה של האדומים הערב, גריפין הוסיף 2 מהקו וזה שוב שוויון. ווריק המשיך בריצה שלו כשהוסיף סל, החטיא מהקו אך תיקן את עצמו כדי להעלות את ב”ש ליתרון 2. ב”ש רשמה ריבאונד הגנה שישי במשחק, אך לא ניצלה זאת והחטיאה 3 פעמים בהתקפה אחת, תום מעיין ביצע עבירה בלתי ספורטיבית ומגי ניצל זאת כדי להשוות שוב. כריס ג’ונסון ספג מן הצד השני גם הוא עבירה בלתי ספורטיבית וגריפין הוריד לנקודה. פניני הלך לקו וקלע את 3 הנקודות הראשונות שלו כדי להשוות. פניני סידר אסיסט ענק לג’ונסון, שקלע גם בהתקפה שלאחר מכן וזה יתרון 4 לחולון. גיא פניני המשיך ביכולת הטובה שלו וקלע עוד 2 וזה כבר 5 הפרש. גריפין הלך 3 פעמים לקו וקלע אבל מיילס תפר שלשה פשוט ענקית, הלך לקו כדי לקלוע נקודה נוספת והעלה את קבוצתו ל-8 הפרש, יתרון השיא שלה.



הרבע נפתח כמו המשחק עצמו כששתי הקבוצות לא היו מדויקות. קיילב אגאדה נכנס לבעיית עבירות קשה עם הרביעית שלו. סי ג’יי האריס קלע את הנקודות הראשונות לרבע אחרי 2:20, בל החזיר עם שלשה משלו וזה 7 לחולון. עמית זיס גם הוא קלע שלשה אדירה וצימק ל-4 בלבד. וייס קלע שלשה נהדרת מאסיסט של זיס וזה 3 בלבד למארחת. חולון המשיכה להיות לא מדויקת ובל קלה 2 קשות בצד השני כדי להחזיר את המשחק לשוויון. חולון התעוררה ורצה ל-0:7 נהדר בניצוחם של האריס ופניני ששוב שינה את המשחק כשעלה מהספסל וזה שוב 7 הפרש לחולון. עמית זיס קלע עוד שלשה קשה וצימק ל-4.




חולון פתחה טוב אך ספנסר וייס לא נתן לה לברוח וקלע שלשה אדירה כדי להשוות את התוצאה. ג’ונסון קלע שלשה משלו אך ניק הורנסבי המשיך בסריית השלשות המטורפת כדי להשוות. מגי ראה שכולם קולעים שלשות ברצף אז גם הוא החליט לקחת אחת משלו, דייק ושוב החזיר את חולון ליתרון של 3 הפרש. בל המשיך ביכולת הנפלאה שלו וקלע 2 נוספות כדי לצמק לנקודה. כריס ג’ונסון המשיך ביכולת הנפלאה שלו כשקלע 2 נוספות והעלה את חולון ל-4 הפרש. אגאדה שהיה רע היום יצא בעבירה חמישית, מיילס קלע שלשה אדירה מהפינה וחולון שוב חוזרת ליתרון 7 הפרש. בל קלע שלשה ענקית והשאיר את הדומים בחיים לדקה האחרונה כשהוריד ל-4. מיילס הדביק שלשה ענקית מן הצד השני וחתם סופית את הניצחון של חולון.




חמישיית הפועל באר שבע: אמיר זיס,ספנסר וייס, אמיר בל, אריק גריפין וקיילב אגאדה.
חמישיית הפועל חולון: ווילי וורקמן, סי ג’יי האריס, כריס ג’ונסון, אייזאה מיילס ומקסים דה זאו.