יום שני, 23.02.2026 שעה 09:05

זלאטן חוזר מול האקסית, קבאני נותר בחוץ מנגד

אחרי 1:1 מהמשחק הראשון, מילאן ויונייטד ייאבקו על הכרטיס לרבע באירופית ב-22:00: איברהימוביץ' התאושש, האורוגוואי לא כשיר. פיולי: "קרב קשה"

|
זלאטן איברהימוביץ' (רויטרס)
זלאטן איברהימוביץ' (רויטרס)

אחרי 1:1 מותח במיוחד במשחק הראשון, הערב (חמישי, 22:00) ייערך הגומלין המסקרן בו מילאן תארח את מנצ’סטר יונייטד למאבק עיקש על הכרטיס לשלב רבע הגמר של ליגת האלופות. 

הבשורות הטובות של הרוסונרי מגיעות מכיוונו של זלאטן איברהימוביץ’. הכוכב השבדי, שגם יחזור לשחק במדי נבחרתו אחרי 5 שנות היעדרות, נכלל בסגל של מילאן למפגש וזאת לאחר שהחמיץ את המשחק הראשון מול האקסית ממנצ’סטר בשל פציעה. זלאטן לא שיחק ב-3 המשחקים האחרונות ובלעדיו הרוסונרי איבדו פעמיים נקודות, כשבסך הכל מלך שערי מילאן כבש 16 שערים ב-21 הופעות בכל המסגרות העונה.

זלאטן איברהימוביץזלאטן איברהימוביץ' (רויטרס)

סטפנו פיולי אמר: “אנחנו רוצים להעפיל ונילחם עבור זה. מצפה לנו משחק קשה מול יריבה שלא מפסידה לאחרונה, אנחנו צריכים להיות מוכנות ומרוכזים, קשה לחזות מי תעלה לשלב הבא בתום ההתמודדות. זלאטן? הוא לא יכול לשחק משחק שלם, נראה אם יפתח בהרכב”.

מנגד, מי שיחמיץ את המפגש עבור אולה גונאר סולשיאר הוא אדינסון קבאני. תחילה פורסם כי השחקן יהיה עם הקבוצה בסן סירו, אולם לאחר האימון המסכם התגלה כי האורוגוואי אינו כשיר במאה אחוז ויחמיץ את המשחק החשוב. 

כל מה שצריך לדעת לקראת מחזור 28 בפנטזי



טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןלמה חשוב שיהיה לך שחקן קירח בקבוצה?
למה חשוב שיהיה לך שחקן קירח בקבוצה?
נגןמסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
מסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
נגןנטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
/* LAST / NEXT ROUNDs */