יום ראשון, 07.12.2025 שעה 20:11

חברת גיימינג ישראלית גייסה 52.5 מיליון דולר

חברת 'אוברוולף' גייסה את הסכום לטובת פיתוח מודים למפתחי משחקים ומו"לים, המנכ"ל אורי מרשנד: "מאפשרים האצה משמעותית של מגמות חדשות בתחום"

|
אורי מרשנד, מנכ
אורי מרשנד, מנכ"ל אוברוולף (OVERWOLF)

חברת הגיימינג הישראלית ‘אוברוולף’ המפעילה פלטפורמת תוספים למשחקי מחשב הודיעה היום (שלישי) על גיוס של 52.5 מיליון דולר והשיקה את פלטפורמת המודים החדשה שתשמש את מפתחי המשחקים לאפשר לקהילות השחקנים שלהם לבנות מודים לתוך המשחק ישירות. 

הכסף שגויס ישמש לשיפור ופיתוח יכולות ויצירת הכלים עבור מפתחי התוספים למשחקי המחשב. בנוסף, ישמש גם ליצירת כלים חדשים, הזדמנויות והשקעות בקהילת המפתחים והגיימינג העולמי.

הגיוס הנוכחי מגיע לאחר רכישת פלטפורמת המודים CurseForge,  מאגר המודים הגדול בעולם למשחקי וידאו הכולל מודים למשחקים כמו World of Warcraft ו- Minecraft מענקית הסטרימינג Twitch בשנה החולפת. CurseForg Core תאפשר לחברות המפתחות משחקים לתת לקהילות השחקנים שלהן לייצר, להעלות ולנהל מודים באופן מובנה.

אורי מרשנד, מנכ"ל אוברוולף ומייסד-שותף, אמר על הגיוס הנוכחי: "אנו בעיצומה של מגמה חדשה בתחום הגיימינג, יותר ויותר שחקנים משתמשים במודים ואפליקציות שנוצרו על ידי משתמשים אחרים, וזאת לאחר שנה בה תחום הגיימינג לא הפסיק להגיע לגבהים חדשים. ככל שיש למשחק יותר תוכן והתאמה אישית, כך הסיכוי שגיימר ימשיך לשחק בו ובכך להאריך את אריכות החיים של המשחק וליצור ערך מוסף עבור מפתחי משחקים ותחום הגיימינג בטווח הארוך. על ידי CurseForge Core, אנו מאיצים את התוכן שנוצר על ידי קהילת הגיימינג בצורה בטוחה וחלקה במשחקים קיימים וחדשים וכך מאפשרים האצה משמעותית של מגמות חדשות בתחום. בגיבוי המשקיעים הבולטים ביותר בשוק, אנו בטוחים שפלטפורמת אוברוולף בנתה את הבסיס לעידן חדש של יצירת משחקי AAA".

אוסקר נבארו, ראש מחלקת פיתוח עסקי בחברת יוביסופט, הוסיף: "אוברוולף מפתחת את הגביע הקדוש של פלטפורמות התוכן המיוצר על ידי משתמשים – גם מהצד של חברות המשחקים וגם מהצד של המשתמשים, יוצרי התוכן עצמם. פיתוח זה מאפשר לחברות משחקים גדולות כמונו, לאפשר יצירת מודים באופן מוסדר, מבוקר, בטיחותי, ורווחי; זה משנה את כל חוקי המשחק עבור החברות ועבור יוצרי התוכן," אמר (שאחראית בין היתר על כותרים כמו Rainbow Six Siege, Assassin's Creed ו-Far Cry).

אוברוולף, שנוסדה ב-2010 על-ידי המנכ”ל, אורי מרשנד, יחד עם גיל אור ואלון רבינוביץ’, יצרה פלטפורמה עבור מפתחים המאפשרת בניית אפליקציות למשחקי מחשב כמו Fortnite, League of Legends, Counter Strike ועוד – אפליקציות אשר משפרות ומעצימות את חווית המשחק הבסיסי. 

מגזין הספורט לצעירים: Zone - פרק 7



טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןמפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
מפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
נגןלא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
לא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
נגןדנה תופסת את מנור עצבני בזמן הפסד בפיפא
דנה תופסת את מנור עצבני בזמן הפסד בפיפא
נגןהשוער שהשתגע: בעט את הכדור ליריב בפנדל
השוער שהשתגע: בעט את הכדור ליריב בפנדל
כדורגל ישראלי חדשות
ליגת העל Winner
ליגה לאומית
ליגות נמוכות
גביע המדינה
גביע הטוטו
גביע הטוטו לאומית
ליגת העל לנוער
וולה נוער וילדים
ספורט תיכוניים
ליגת ''יעז'' פוצ'יוולי
נבחרת ישראל
ליגת העל לנשים
הליגה הלאומית לנשים
התאחדות/שופטיםכדורגל עולמי חדשות
ליגה ספרדית
ליגה איטלקית
ליגת האלופות
הליגה האירופית
קונפרנס ליג
ליגה אנגלית
ליגה גרמנית
ליגה צרפתית
ליגה בלגית
ליגה הולנדית
ליגה דנית
ליגה רוסית
ליגה טורקית
ליגה יוונית
ליגה קפריסאית
ליגה סקוטית
ליגה פורטוגלית
ליגה שווייצרית
ליגה אוסטרית
ליגה פולנית
ליגה ארגנטינאית
ליגה ברזילאית
ליגת האומות
מוק' מונדיאל 26 (אירופה)
גביע העולם למועדונים 25
מונדיאליטו
יורו עד 21כדורסל ישראלי חדשות
ליגת ווינר סל
גביע המדינה
גביע ווינר
לאומית גברים
ליגת ווינר אתנה נשים
ליגת התיכונים
ישראלים במכללות
נבחרת ישראלכדורסל עולמי חדשות
יורובאסקט 2025
NBA
יורוליג
יורוקאפ
ליגת האלופות של פיב''א
ליגה ספרדית
ליגה יוונית
ליגה איטלקית
ליגה טורקית
ליגה צרפתית
/* LAST / NEXT ROUNDs */