תחת לחץ: רק 0:0 לאתלטיקו מדריד נגד חטאפה

החבורה של דייגו סימאונה הציגה משחק חסר מעוף בהתקפה, שוב שמטה נקודות ומאבק האליפות נראה פתוח. ברצלונה יכולה לצמק את הפער מהפסגה ל-4 נקודות

תחת לחץ: רק 0:0 לאתלטיקו מדריד נגד חטאפה

המחזור ה-27 בליגה הספרדית המשיך הערב (שבת), כאשר אתלטיקו מדריד שהתארחה בקולוסאום אלפונסו פרס, נפרדה מחטאפה המקומית ב-0:0. המשחק, כמו כל משחקי הליגה הספרדית, שודר בערוץ ONE למנויי HOT, מנויי yes, סלקום TV ופרטנר TV.

אחרי שספגה שער דרמטי וסיימה ב-1:1 עם ריאל מדריד בדרבי, החבורה של דייגו סימאונה ניצחה 1:2 את אתלטיק בילבאו במשחק השלמה, אבל הערב שוב הציגה משחק חסר מעוף בהתקפה, נראתה לא טוב והמשיכה לאבד גובה בפסגה.

פתיחת העונה יוצאת הדופן של הקולצ’ונרוס העניקה להם פער שנותן להם מרווח נשימה, אבל בסיום המחזור הזה, ברצלונה יכולה להתקרב כבר למרחק של 4 נקודות. בקצב שבו אתלטיקו מאבדת נקודות לאחרונה, אין ספק שמדובר בפער שלגמרי ניתן לסגור.

בהמשך השבוע יחכה לחבורה של דייגו סימאונה מפגש נגד צ’לסי בשמינית גמר ליגת האלופות, משחק אליו תגיע בפיגור 1:0 מהמשחק הביתי, וכשאנחנו מגיעים לרגעים המכריעים של העונה, הקולצ’ונרוס יהיו חייבים להוכיח שהם קורצו מהחומר הנכון על מנת לא לתת לעונה הזאת להסתיים ללא תואר.

החמצות ענק לאתלטיקו, ניום עם אדום מכוער