יום שבת, 06.12.2025 שעה 10:27
ליגת העל Winner 25-26
2912-3112הפועל ב"ש1
2713-2912מכבי ת"א2
2615-3212בית"ר ירושלים3
1926-2412מכבי נתניה4
1816-2012הפועל ת"א5
1723-2112מ.ס אשדוד6
1614-2112מכבי חיפה7
1417-1412בני סכנין8
1319-1712הפועל פ"ת9
1330-1312עירוני טבריה10
1217-1412עירוני ק"ש11
1220-1612הפועל חיפה12
719-1012הפועל ירושלים13
431-1012מכבי בני ריינה14

אוחנה, מתאוסיניו וזרגרי ב-11 בית"ר, עטר בחוץ

הירושלמים יפגשו ב-20:00 את בני יהודה לקרב חשוב: גם בן חיים ו-ורד עולים, יאנקוביץ' הפצוע לא בסגל. ברק לוי בשער מנגד, זריהן עם בצ'יראי בהתקפה

|
מיכאל אוחנה (חגי מיכאלי)
מיכאל אוחנה (חגי מיכאלי)

בית"ר ירושלים תפגוש הערב (חמישי) ב-20:00 את בני יהודה באצטדיון טדי, במסגרת משחק השלמה של המחזור ה-19 בליגת העל. החבורה בצהוב שחור חייבת לנצח בכדי להשאיר לעצמה סיכוי כלשהו להיכנס לפלייאוף העליון ולשמור על עצמה מפני הסתבכות בתחתית. מי שלא נכלל בסגל הירושלמים הוא מרקו יאנקוביץ’ וזאת בשל פציעה ברגלו.

הרכב בית”ר: איתמר ניצן, שי קונסטנטין, טל בן חיים, אופיר קריאף, אורי מגבו, ניקו אולסק, אביאל זרגרי, מיכאל אוחנה, עידן ורד, מתאוסיניו וירדן שועה.

הרכב בני יהודה: ברק לוי, שי מזור, עמית כהן, דן מורי, אליסון דוס סנטוס, רז נחמיאס, ג’ורג’ פוצ’יבה, סתיו פיניש, אלמוג בוזגלו, ניב זריהן ופאטוס בצ’יראי.

מי שהתייצבו למסיבת עיתונאים הם מאמן הקבוצה, סלובודאן דראפיץ' ואופיר קריאף. המאמן אמר: "עברנו דברים לא נעימים בשני המשחקים האחרונים, כבר אי אפשר לדעת אם זה שבוע או משחק כי אנחנו משחקים כל שלושה ימים, ככה שאין לנו זמן להוריד את הראש אלא רק להסתכל קדימה ולהסתכל רק על הנקודות הטובות". 

דראפיץ' וקריאף לקראת בני יהודה

"לפני שני המשחקים האלה היה לנו משחקים טובים נגד באר שבע, מכבי פתח תקווה, עכו ונתניה והבאנו גם נקודות. אנחנו רוצים להסתכל על התקופה הזאת וכן להאמין שאנחנו יכולים לשחק כדורגל יותר טוב ממה ששיחקנו בשני המשחקים האחרונים ועם האופטימיות אנחנו מסתכלים קדימה", הוסיף המאמן.

סלובודאן דראפיץסלובודאן דראפיץ' (חגי מיכאלי)

"יש עוד שלושה משחקים ועוד 9 נקודות בקופה ואנחנו רוצים לחשוב כמה שיותר גבוה, אל תשכחו שיש לנו גם גביע בשמינית הגמר נגד אשדוד, ככה שאנחנו מסתכלים בשיא הרצינות אל ארבעת המשחקים האלה", סיכם. 

שחקני בית"ר ירושלים חוגגים עם עידן ורד (חגי מיכאלי)שחקני בית"ר ירושלים חוגגים עם עידן ורד (חגי מיכאלי)

התקופה הלא פשוטה מבחינה פיזית ומנטלית בחדר ההלבשה: "קודם כל אף פעם לא היינו במצב כזה, ככה שזה פעם ראשונה גם לי וגם למאמנים אחרים להיות בקורונה ולשחק כל יומיים משחק וגם השחקנים שלנו לא רגילים לדברים האלה ואנחנו רואים את הסימפטומים. יש הרבה פציעות עייפות ועם זה אנחנו צריכים להתמודד. אנחנו פועלים לפי האינסטינקטים שלנו".

"אין לנו ניסיון כמאמנים להתמודד ככה עם הקורונה, זאת פעם ראשונה שאנחנו מרגישים את זה על בשרנו, רק אחרי זה אנחנו יכולים לבוא ולהגיד כל מיני דברים מה קיבלנו מהקורונה, מה הפלוסים ומה המינוסים".   

אופיר קריאף מתפלל (רדאד גאופיר קריאף מתפלל (רדאד ג'בארה)

קריאף סיפר מנקודת המבט שלו בתור שחקן, על ההתמודדות עם מצב הקבוצה ואיך מתכוננים למשחק: "אין ספק שבמקצוע כזה במיוחד בעונה שאנחנו עוברים אלו רגעים לא פשוטים, אבל כמו שסלובו אמר, אנחנו כל שלושה ימים יש לנו משחק, אז אין לנו יותר מדי זמן גם בניצחונות להיות שמחים יותר מדי וגם אחרי הפסדים להיות עצובים יותר מדי".

"יש לנו משחק שהוא סופר חשוב מבחינתנו כמו כל משחק. אנחנו מייצגים פה איזשהו משהו, מועדון בסדר גודל של בית”ר ירושלים שהוא משהו גדול ועוצמתי, אנחנו צריכים לכבד את החולצה שאנחנו לובשים. אנחנו צריכים לבוא לתת עבודה, לרוץ 90 דקות, לעשות את המקסימום שכל שחקן ירגיש שהוא מיצה את היכולת שלו באותו יום, בעזרת ה' אני מקווה שנעשה תוצאה טובה".

אופיר קריאף במאבק מול גבי קניקובסקי (שחר גרוס)אופיר קריאף במאבק מול גבי קניקובסקי (שחר גרוס)

השחקן יערוך את הופעתו ה-200 בקבוצה במשחק, הוא התייחס לנקודת ציון הדרך המשמעותית שלו בבית"ר ולמצב הקבוצה: "זה משהו שכנער שאתה מתחיל לשחק בבית"ר אתה רק יכול לחלום עליו, אין ספק שזה משהו מאוד מרגש מבחינתי. אני מקווה שעוד שחקני בית יצמחו ויציינו הופעות כאלה ואפילו יותר, אביאל, פדידה עוזיאל, דגו, אור, ומיכאל, הלוואי ויגיעו להרבה הופעות במדים של בית"ר. הלוואי והייתי יכול להתעסק בזה ולשמוח בזה, אבל יש לי מטרה יותר חשובה לעזור לקבוצה להביא שלוש נקודות, ואז החגיגה תהיה מושלמת".




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןמפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
מפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
נגןלא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
לא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
נגןדנה תופסת את מנור עצבני בזמן הפסד בפיפא
דנה תופסת את מנור עצבני בזמן הפסד בפיפא
נגןהשוער שהשתגע: בעט את הכדור ליריב בפנדל
השוער שהשתגע: בעט את הכדור ליריב בפנדל
כדורגל ישראלי חדשות
ליגת העל Winner
ליגה לאומית
ליגות נמוכות
גביע המדינה
גביע הטוטו
גביע הטוטו לאומית
ליגת העל לנוער
וולה נוער וילדים
ספורט תיכוניים
ליגת ''יעז'' פוצ'יוולי
נבחרת ישראל
ליגת העל לנשים
הליגה הלאומית לנשים
התאחדות/שופטיםכדורגל עולמי חדשות
ליגה ספרדית
ליגה איטלקית
ליגת האלופות
הליגה האירופית
קונפרנס ליג
ליגה אנגלית
ליגה גרמנית
ליגה צרפתית
ליגה בלגית
ליגה הולנדית
ליגה דנית
ליגה רוסית
ליגה טורקית
ליגה יוונית
ליגה קפריסאית
ליגה סקוטית
ליגה פורטוגלית
ליגה שווייצרית
ליגה אוסטרית
ליגה פולנית
ליגה ארגנטינאית
ליגה ברזילאית
ליגת האומות
מוק' מונדיאל 26 (אירופה)
גביע העולם למועדונים 25
מונדיאליטו
יורו עד 21כדורסל ישראלי חדשות
ליגת ווינר סל
גביע המדינה
גביע ווינר
לאומית גברים
ליגת ווינר אתנה נשים
ליגת התיכונים
ישראלים במכללות
נבחרת ישראלכדורסל עולמי חדשות
יורובאסקט 2025
NBA
יורוליג
יורוקאפ
ליגת האלופות של פיב''א
ליגה ספרדית
ליגה יוונית
ליגה איטלקית
ליגה טורקית
ליגה צרפתית
/* LAST / NEXT ROUNDs */