דורון בן דור
|

ניקיטה רוקאביצה חוגג (עמרי שטיין)
למרות שאיבדו את פסגת הטבלה למכבי תל אביב, במכבי חיפה ממשיכים לשדר אופטימיות בנוגע להמשך המאבקים על כתר האליפות, כאשר הרוח החיובית נובעת בעיקר מהסיבה שלרשות ברק בכר יעמוד סגל מלא, אשר יכלול את השחקנים שחזרו מהרחקות, פציעות וקורונה, לקראת המפגש מול בני יהודה ביום ראשון.
“עם הסגל שחוזר אין סיבה בעולם שלא נחזור להיות עוצמתיים כפי שהיינו", אמרו בקבוצה. העובדה שבשבוע הבא יש לו"ז צפוף של שלושה משחקים, בכר צפוי לערוך רוטציה רחבה יותר מזו שהורגלנו עד עכשיו. הרוטציה היא לקח בעיקר ממה שקרה מול מכבי פ"ת כאשר שלושת שחקני הקישור של מכבי חיפה – נטע לביא, חוסה רודריגס ומוחמד אבו פאני, היו מתחת לרמתם הרגילה דבר שהשפיע על יכולת הקבוצה.
ברק בכר (עמרי שטיין)לבכר אם כך צפוי כאב ראש חיובי כאשר לרשותו תעמוד סוללה של שחקני התקפה בדמותם של ניקטה רוקאביצה, צ'ארון שרי, דולב חזיזה, יאניק ווילדסחוט, גודסווי דוניו ועומר אצילי, כאשר מהאחרון מצפים לשער בכורה במדים הירוקים.
בנושא אחר, בחיפה אמורים בקרוב לקבל החלטות בנוגע למימוש האופציה של חלק מהשחקנים שמסיימים חוזה. עם אחד מהם, סאן מנחם, כבר מתנהלים שיחות מאחורי הקלעים ולא מן הנמנע שחוזהו יוארך במספר שנים ואף ישודרג.
תגובות מכבי ת"א לניצחון על בית"ר