יום ראשון, 21.12.2025 שעה 02:31

איברהימוביץ': אם במילאן ירצו שאשאר, אני פתוח

השבדי (39) שחזר מהמסע בפסטיבל סן רמו התייחס לעתידו בקבוצה: "עתידי? אם מלדיני ירצה בכך", "כל יום שאני לא עם הקבוצה זה כמו להיות רחוק מבניי"

|
זלאטן איברהימוביץ' (רויטרס)
זלאטן איברהימוביץ' (רויטרס)

בזמן שהוא מתאושש מפציעה, זלאטן איברהימוביץ’ בילה את השבוע האחרון בפסטיבל סן רמו כשהחלה את אירוע המוזיקה למשך חמישה ימים. אחרי שסיים את המסע חזר השבדי למילאנו וצפה במילאן שלו מנצחת 0:2 את ורונה, כשהוא ביציע.

הפנומן בן ה-39 התראיין ודיבר על עתידו: “אני זלאטן, אני מרגיש את האחריות שיש לי על הכתפיים. הצוות הזה גורם לי להיות נרגש, אני רוצה להדריך את החבר’ה. כשאני אומר משהו הם מקשיבים לי, כל יום שאני בלעדיהם זה כאילו אני בלי הילדים שלי”.

זלאטן גם התייחס לעתידו והאם יישאר אצל מילאן לעוד עונה: “אני לא יודע מה יהיה, בואו נראה. אם פאולו מלדיני רוצה בכך, אני פתוח להישאר. יש עוד הרבה משחקים והעונה עוד ארוכה”.

מילאן ממשיכה במאבק, 0:2 חלק על ורונה!



טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןלאמין משחק באולינג, הצליח לעשות סטרייק?
לאמין משחק באולינג, הצליח לעשות סטרייק?
נגןכך נראית אליפות עולם בטטריס עם רחפנים
כך נראית אליפות עולם בטטריס עם רחפנים
נגןמפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
מפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
נגןלא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
לא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
/* LAST / NEXT ROUNDs */