מפגש גדול במטרופוליטנו ב-17:15 (חי ב-ONE): הצרפתי של זידאן כשיר ויעלה עם הברזילאי. האורוגוואי בחוד מנגד. אוהדי אתלטיקו הדליקו אבוקות. צפו

כותרות העיתונים בספרד עסקו כמובן בדרבי של מדריד בין אתלטיקו לריאל שייערך היום (ראשון, 17:15). המשחק, כמו כל משחקי הליגה הספרדית, ישודר בערוץ ONE למנויי HOT, מנויי yes, סלקום TV ופרטנר TV.
ב”אס” הסבירו כי מדובר במשחק שכנראה יכריע את גורל האליפות בסופו של דבר ובקרב בין שני הכוכבים קארים בנזמה ללואיס סוארס – “אליפות לה ליגה על הפרק במפגש הזה”. אתלטיקו תנסה לשפר את סיכוייה על מנת לזכות בתואר, בעוד הצרפתי של זידאן כשיר ויעלה יחד עם רודריגו הצעיר.
אתלטיקו מדריד: יאן אובלק, קיראן טריפייר, סטפן סאביץ’, פיליפה, מריו הרמוסו, קוקה, מרקוס יורנטה, תומא למאר, יאניק קראסקו, אנחל קוראה ולואיס סוארס.
ריאל מדריד: טיבו קורטואה, לוקאס ואסקס, נאצ’ו, רפאל וראן, פרלאן מנדי, טוני קרוס, קאסמירו, לוקה מודריץ’, מרקו אסנסיו, רודריגו וקארים בנזמה.

ב”מארקה” רשמו: “כאן עוברים בדרך לתואר לה ליגה”, “לאתלטיקו יש הזדמנות להוציא את ריאל ממרוץ האליפות”. קארים בנזמה ייזדקק לעזרה מחבריו על מנת שהבלאנקוס ישיגו שלוש נקודות מהדרבי הנוכחי.

רגע לפני שריקת הפתיחה אוהדי אתלטיקו מדריד לא יכולים היו לחכות – והגיעו לוונדה מטרופוליטנו על מנת לתמוך בשחקנים במפגן תמיכה אדיר, שכלל אבוקות עם הגעת אוטובוס הקולצ’ונרוס למתחם.
Apoio dos adeptos do #AtleticoMadrid em tempos de pandemia #DerbiMadrileño #AtletiRealMadrid
— g o l o (@goloPortugues) March 7, 2021
pic.twitter.com/73EM27hbuj

