יום שבת, 06.12.2025 שעה 16:54
ליגת העל Winner 25-26
2912-3112הפועל ב"ש1
2713-2912מכבי ת"א2
2615-3212בית"ר ירושלים3
1926-2412מכבי נתניה4
1816-2012הפועל ת"א5
1723-2112מ.ס אשדוד6
1614-2112מכבי חיפה7
1417-1412בני סכנין8
1319-1712הפועל פ"ת9
1330-1312עירוני טבריה10
1217-1412עירוני ק"ש11
1220-1612הפועל חיפה12
719-1012הפועל ירושלים13
431-1012מכבי בני ריינה14

"קבוצה שרוצה לשרוד צריכה להיות חזקה בהגנה"

אבוקסיס אחרי ה-0:1 החשוב של בני יהודה על ק"ש: "המצב עדיין קשה בתחתית", בוזגלו שהבקיע: "לא היה נעים לא לכבוש הרבה זמן". רפואה: "רק אני אשם"

|
יוסי אבוקסיס (שחר גרוס)
יוסי אבוקסיס (שחר גרוס)

יוסי אבוקסיס השיג הערב (רביעי) את הניצחון הראשון שלו מאז חזר לבני יהודה, עם 0:1 קטן אך סופר יקר על עירוני קריית שמונה, במה שהעניק לכתומים נקודות יקרות כמו אוויר לנשימה במאבקי התחתית. מנגד, הצפוניים המשיכו בחוסר היציבות ולאחר שניצחו את אשדוד, ספגו הפסד מפתיע מבית”ר ת”א/בת ים בגביע וכעת נכנעו שוב.

אבוקסיס אמר בסיום: “עברו שני משחקי ליגה, תיקו וניצחון, ההפסד בגביע מאכזב בפנדים. אז כן יש חיוך אבל המקום שבו אנחנו נמצאים עדיין קשה. הלחימה והנחישות של השחקנים נתנו את הניצחון. זה מועדון שאני מחובר אליו, במיוחד במצב קשה בתחתית, זה לא פשוט למאמן. אני שמח שהשגנו את הניצחון”.

הפציעות של גדיר וזריהן, בנוסף לרשימת הנעדרים: “זה הזוי, גם ליואיץ’ הרגיש מתיחה בשריר, גדיר וזריהן בחימום הרגישו מתיחה ועוד כל החולים ובצ’יראי שלא משחק. היה זר אחד בהרכב אבל עדיין ניצחנו כי היינו מחויבים. המומנטום משך אותנו למטה, צריכים להיות יציבים, לא לספוג שערים כמו בגביע שכבשנו שלושה שערים אבל היינו חשופים. היינו מאורגנים, קבוצה שרוצה להישאר בליגה צריכה להיות חזקה בהגנה. אני קורא לאוהדי בני יהודה להתאחד ולעזור לנו להישאר בליגה, לקהל יש כוח גדול. צריכים אותו איתנו”.

יוגיוג'ין אנסה בעקבות עמית זנטי (שחר גרוס)

אלמוג בוזגלו, כובש השער, אמר: “לא צריך להספיד אותנו מוקדם מדי. שחקן התקפה שלא כובש הרבה זמן זה לא נעים, זה מנטלית קשה, אני שמח שזה הגיע ומקווה שזה הראשון מני רבים. כולנו מודעים לסיטואציה, רוצים להוציא את הקבוצה מהבוץ. יש המון משחקים. לעולם לא חושש, הגעתי למועדון טוב שאני מכיר, יש פה סגל שחקנים מצוין, היה חסר רק הברכה. מאור? הוא עדיין משחק, משפחת בוזגלו לא על הגב שלי. מתרכז בעצמי כרגע”.

דן מורי נוגח (שחר גרוס)דן מורי נוגח (שחר גרוס)

מנגד, קובי רפואה סיפר: “לא התאוששנו מהגביע. שלטנו במשחק אבל זה רק אופטית. בני יהודה שיחקה על מתפרצות וידענו את זה. לא מצאנו פתרונות וזו התוצאה. אני לא מאשים אף אחד, רק אני אשם בתוצאה. כל משחק כרגע הוא קריטי, רצינו לצאת עם נקודות אבל לצערי חוזרים בלי. חשש להסתבך בתחתית? יש חשש לכל דבר, בכל משחק. הליגה משוגעת. שיחקנו בעשרה ימים משחק רביעי וזה לא נורמלי ובשבת יש מכבי חיפה. נאושש את השחקנים, נתכונן למשחק, נעשה הכל כדי להגיע מוכנים”.

קובי רפואה (שחר גרוס)קובי רפואה (שחר גרוס)



טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןמפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
מפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
נגןלא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
לא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
נגןדנה תופסת את מנור עצבני בזמן הפסד בפיפא
דנה תופסת את מנור עצבני בזמן הפסד בפיפא
נגןהשוער שהשתגע: בעט את הכדור ליריב בפנדל
השוער שהשתגע: בעט את הכדור ליריב בפנדל
כדורגל ישראלי חדשות
ליגת העל Winner
ליגה לאומית
ליגות נמוכות
גביע המדינה
גביע הטוטו
גביע הטוטו לאומית
ליגת העל לנוער
וולה נוער וילדים
ספורט תיכוניים
ליגת ''יעז'' פוצ'יוולי
נבחרת ישראל
ליגת העל לנשים
הליגה הלאומית לנשים
התאחדות/שופטיםכדורגל עולמי חדשות
ליגה ספרדית
ליגה איטלקית
ליגת האלופות
הליגה האירופית
קונפרנס ליג
ליגה אנגלית
ליגה גרמנית
ליגה צרפתית
ליגה בלגית
ליגה הולנדית
ליגה דנית
ליגה רוסית
ליגה טורקית
ליגה יוונית
ליגה קפריסאית
ליגה סקוטית
ליגה פורטוגלית
ליגה שווייצרית
ליגה אוסטרית
ליגה פולנית
ליגה ארגנטינאית
ליגה ברזילאית
ליגת האומות
מוק' מונדיאל 26 (אירופה)
גביע העולם למועדונים 25
מונדיאליטו
יורו עד 21כדורסל ישראלי חדשות
ליגת ווינר סל
גביע המדינה
גביע ווינר
לאומית גברים
ליגת ווינר אתנה נשים
ליגת התיכונים
ישראלים במכללות
נבחרת ישראלכדורסל עולמי חדשות
יורובאסקט 2025
NBA
יורוליג
יורוקאפ
ליגת האלופות של פיב''א
ליגה ספרדית
ליגה יוונית
ליגה איטלקית
ליגה טורקית
ליגה צרפתית
/* LAST / NEXT ROUNDs */