יום חמישי, 18.12.2025 שעה 05:09

הפכו את וילי למאמן, כעת מחפשים מנהל טכני זר

מנפלאות הכדורגל בישראל: לרוטנשטיינר האריכו חוזה אך מינו אותו כמאמן לאומי וטרם מצאו מחליף. בניון, אלברמן וחזן לא יגיעו, בהתאחדות בודקים בחו"ל

|
וילי רוטנשטיינר (אורן בן חקון)
וילי רוטנשטיינר (אורן בן חקון)

מנפלאות הקרקס של הכדורגל הישראלי. הבאתו של וילי רוטנשטיינר הייתה אך ורק כדי להיות מנהל טכני, לקדם את הכדורגל הישראלי ולבנות תכניות עתידיות. במהלך הקדנציה אף האריכו לו את החוזה כדי להשלים את המשימה, אך אז הגיע נגיף הקורונה, אנדי הרצוג התפטר, בהתאחדות סיפרו לנו על אחריות ציבורית כספית בגלל המצב והפכו את וילי רוטנשטיינר למאמן לאומי. דבר שהאוסטרי רצה מהיום שנחת פה אם לא קודם לכן.

ברגע שמינו אותו כמאמן, היה זה ברור שאי אפשר יותר להחזיר אותו לתפקיד כמנהל טכני, מה גם שעוד נתנו לו לבחור. כעת כבר חודשים מחפשים לו מחליף. עם יוסי בניון כבר סגרו הכול, אבל אז אמרו לו שהבוגרת מחוץ לתחום. בניון התעצבן, לא הסכים והמועמדות שלו ירדה. עלתה גם המועמדות של הסקאוט של מכבי חיפה, גל אלברמן, אך הוא עובר קורס מיוחד של אופ"א במימון מכבי חיפה במטרה להכשיר אותו בעתיד לתפקיד בעתיד. 

גל אלברמן (רדאד גגל אלברמן (רדאד ג'בארה)

עלתה גם האפשרות של אלון חזן אך הוא מעדיף את אימון הצעירה. השם של רן בן שמעון גם עלה לאוויר אך הוא מתרכז באימון. בהתאחדות לכדורגל יצרו סלט ירקות וגרמו לכך שכעת שוב בודקים אופציות של מנהלים מקצועיים מחו"ל. רוטנשטיינר לבטח ישלוט בהם, ושוב נהיה תלויים בכל מה שקורה באוסטרי שהפך להיות הדמות הדומיננטית בכדורגל הישראלי. זה לא משנה שבזמנו כמנהל טכני הנבחרות לא רשמו הישגים גדולים. כל זה היה נמנע אם היו משאירים אותו בתפקיד וממנים מאמן ישראלי, אך בהתאחדות לכדורגל גרמו למה שקורה כעת.

הכירו את התאומים שעושים היסטוריה בכדורעף



טוען תגובות...
אסור לפספס
נגן לאמין משחק באולינג, הצליח לעשות סטרייק?
לאמין משחק באולינג, הצליח לעשות סטרייק?
נגןכך נראית אליפות עולם בטטריס עם רחפנים
כך נראית אליפות עולם בטטריס עם רחפנים
נגןמפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
מפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
נגןלא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
לא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
/* LAST / NEXT ROUNDs */