יום רביעי, 17.12.2025 שעה 23:28

"טניס עוצר נשימה": בעולם מתמוגגים מג'וקוביץ'

המדורג 1 בעולם זכה באליפות אוסטרליה בפעם ה-9, הגיע ל-18 גראנד סלאמים ורחוק שניים מפדרר ונדאל שבפסגה: "הוא פשוט מעולם אחר, בלתי ניתן להכנעה"

|
נובאק ג'וקוביץ' (רויטרס)
נובאק ג'וקוביץ' (רויטרס)

הוא עשה את זה שוב. המדורג 1 בעולם, נובאק ג’וקוביץ’, השיג היום (ראשון) את תואר הגראנד סלאם הראשון של העונה בעולם הטניס, וה-18 שלו בסך הכול לאחר שניצח את דניל מדבדב 5:7, 2:6 ו-2:6 באליפות אוסטרליה.

הענק הסרבי התקרב במספר הזכיות לשני הגדולים רפאל נדאל ורוג’ר פדרר, שנמצאים מעל כולם עם 20 זכיות בגראנד סלאם כל אחד. מדבדב שרשם טורניר נפלא חיפש ניצחון 20 ברציפות וראשון בגראנד סלאם, אך בסופו של דבר לא יכל מול המכונה המשומנת מסרביה ששוב ידע להתעלות ברגע האמת עם משחק אחראי ו-ווינרי.

ברשתות החברתיות כמובן התמוגגו מהיכולת של נולה: “ג’וקוביץ’ פשוט משחק טניס עוצר נשימה, הוא מעולם אחר. לא נתן למדבדב שום סיכוי”, “הוא פשוט טוב מדי, בקצב הזה אף אחד לא יוכל להתקרב אליו, בלתי ניתן להכנעה”, “ג’וקוביץ’ השמיד את מדבדב, זה היה משחק חד צדדי”. אגב, הייתה זו הזכייה התשיעית של הסרבי במלבורן.

מיהו כוכב היחיד בברצלונה שנוהג ברכב צנוע



טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןלאמין משחק באולינג, הצליח לעשות סטרייק?
לאמין משחק באולינג, הצליח לעשות סטרייק?
נגןכך נראית אליפות עולם בטטריס עם רחפנים
כך נראית אליפות עולם בטטריס עם רחפנים
נגןמפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
מפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
נגןלא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
לא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
/* LAST / NEXT ROUNDs */