יום שלישי, 13.01.2026 שעה 23:42

המחליף של ווילסון: סטנטון קיד חתם בירושלים

אחרי השחרור של ג'אמיל, החבורה של אדומאיטיס התחזקה בפורוורד בן ה-29, המתנשא לגובה של 1.98 מטרים, עד סיום העונה: "מקווה לשחק מול קהל בקרוב"

|
סטנטון קיד (רויטרס)
סטנטון קיד (רויטרס)

לאחר שהחליטה לשחרר את ג׳אמיל ווילסון לאחר חודשיים בלבד בעקבות היכולת הלא משכנעת שהציג, הפועל ירושלים התחזקה היום (חמישי) במי שיתפוס את מקומו, כאשר הסמול פורוורד סטנטון קיד חתם בקבוצה מהבירה עד סיום העונה.

השחקן אמר במעמד החתימה: “שמח להצטרף לקבוצה כמו הפועל ירושלים, שמעתי המון על הקבוצה ואני כבר מחכה להצטרף, שמעתי על האוהדים של הקבוצה והאווירה בארנה, אני מקווה שעוד העונה ייצא לי לשחק מולם. אני בא להוסיף קשיחות ולעזור לקבוצה להמשיך ולרוץ קדימה”.

קיד, שיחגוג בחודש הבא את יום הולדתו ה-29 ומתנשא לגובה של 1.98 מטרים, יצא לאירופה ב-2015 לאחר שלא שיחק בדראפט ה-NBA ושיחק בלימבורג הבלגית, טובינגן הגרמנית, דרושפאקה הטורקית (שם שיחק תחת דייויד בלאט וזכה ביורוקאפ), מלבורן יונייטד האוסטרלית ועד כה העונה משחק באורמנספור הטורקית. כמו כן, קיד רשם ב-2019 קדנציה קצרה ביוטה ג׳אז מה-NBA, אך נחתך ממנה אחרי ארבעה חודשים, בהם שיחק בארבעה משחקים בלבד.

העונה באורמנספור מתחתית הליגה הטורקית, קיד העמיד ממוצעים של 13.1 נקודות, 5.4 ריבאונדים ו-2.1 אסיסטים למשחק, כאשר הירושלמים יצטרכו לפצות את המועדון הטורקי בעקבות החתמתו של קיד, שהפך לרכש הראשון של ירושלים בעידן דאיניוס אדומאיטיס.

מדהים: הברנבאו המחודש עוד רגע מוכן



טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןמסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
מסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
נגןנטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
נגןמאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
מאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
/* LAST / NEXT ROUNDs */