יום שבת, 03.01.2026 שעה 03:15
ליגת העל Winner 25-26
3816-3816הפועל ב"ש1
3618-3816בית"ר ירושלים2
3018-3316מכבי ת"א3
2516-3116מכבי חיפה4
2520-2916הפועל ת"א5
2319-2116בני סכנין6
2334-2916מכבי נתניה7
2026-2516הפועל פ"ת8
1826-2216הפועל חיפה9
1833-2216מ.ס אשדוד10
1834-1816עירוני טבריה11
1327-1816עירוני ק"ש12
1125-1416הפועל ירושלים13
740-1416מכבי בני ריינה14

מיכה ואצילי שוקלים לתבוע את מכבי תל אביב

פרסום ראשון: השניים חשבו לתבוע כבר בקיץ וכעת האופציה הזו עולה שוב בטענה לפגיעה בשמם, במוניטין שלהם ואף פגיעה כספית. צריכים לקבל החלטה בקרוב

|
עומר אצילי ודור מיכה (רדאד ג'בארה)
עומר אצילי ודור מיכה (רדאד ג'בארה)

דור מיכה ועומר אצילי שוקלים בימים אלה הגשת תביעה נגד מכבי תל אביב, בעקבות ההחלטה של המועדון הצהוב לשחרר אותם אחרי הפרשה בה היו מעורבים עם שתי הקטינות ובמסגרתה נסגר תיק החקירה נגדם בגין חוסר אשמה. מי שמייצג את השניים הוא עורך הדין רועי רוזן. 

ל-ONE נודע כי אם התביעה תוגש והשניים או אחד מהם יחליט ללכת על המהלך, יהיה מדובר בתביעה של מיליוני שקלים, במסגרתה התכנון הוא לטעון כי הם חבו נזק תדמיתי ואישי בכך שלא החזירו אותם למועדון כשלא הוכחה אשמתם. בין הטענות שהועלו במסגרת השיחות האם לתבוע את מכבי ת”א, עלתה האפשרות לתבוע בין פגיעה בטווח הארוך בפן האישי והמקצועי מבחינת הקריירה שלהם, פגיעה כספית שספגו אך מעל הכל פגיעה בשמם ובמוניטין שלהם. 

התביעה עדיין לא נמצאת בתהליכי הכנה כאשר השניים, כמובן, כבר לא יהיו שוב שחקני מכבי תל אביב. עומר אצילי כזכור חזר מאפואל ניקוסיה למכבי חיפה, בעוד מיכה לא שב ארצה בחלון האחרון כשהפועל באר שבע חיזרה אחריו והיא צפויה לעשות זאת שוב בקיץ מתוך מטרה לצרף אותו. אגב, את המחשבה לתבוע את מכבי ת”א, שקלו השניים כבר סביב המעבר בקיץ לליגה הקפריסאית אולם הוחלט להמתין עם זה והתביעה לבסוף לא הוגשה. כעת יש לראות האם הם יחליטו ללכת על המהלך הזה עד הסוף ובלב שלם, ואם כן, האם שניהם יגישו את התביעה או רק אחד מהשניים.  

מיץמיץ' גולדהאר. יצטרך להתמודד עם תביעה מצד שחקניו לשעבר? (חגי מיכאלי)

יש לציין כי כאשר התנהלו השיחות על הבאתו של מיכה לבאר שבע ועלתה האפשרות של דמי השבחה, במכבי ת”א הסכימו לוותר על דמי ההשבחה בתנאי שמיכה יחתום על ויתור לתביעות עתידיות כנגד המועדון. אולם, סירובה של אנורתוזיס לדון בכלל במכירה של השחקן בינואר, מנעה כל דיון בנושא. במכבי ת”א כמובן לא מודעים לנושא ויחכו לראות האם תביעה שכזו תוגש. 




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןנטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
נגןמאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
מאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
נגןעומר אדם מפסיד בטניס ומשלם על זה ישר
עומר אדם מפסיד בטניס ומשלם על זה במקום
/* LAST / NEXT ROUNDs */