יום שני, 23.02.2026 שעה 15:19
ליגת העל Winner 25-26
5523-5424הפועל ב"ש1
4825-4823בית"ר ירושלים2
4628-5024מכבי ת"א3
4526-4424הפועל ת"א4
3925-4624מכבי חיפה5
3535-4024הפועל פ"ת6
3145-4023מכבי נתניה7
2933-2524בני סכנין8
2649-3024עירוני טבריה9
2442-3424עירוני ק"ש10
2440-3024הפועל חיפה11
2347-3024מ.ס אשדוד12
2035-2224הפועל ירושלים13
1157-1724מכבי בני ריינה14

מנהלי האצטדיונים: שתפו אותנו בקבלת ההחלטות

מנהלי טדי, סמי עופר, בלומפילד, טרנר, נתניה והמושבה שלחו מכתב לפרויקטור הקורונה ולמנכ"לי המשרדים בנוגע לחזרת הקהל: "נבקש לקבוע פגישה או סיור"

|
אצטדיון טוטו טרנר (מרטין גוטדאמק)
אצטדיון טוטו טרנר (מרטין גוטדאמק)

מנהלי האצטדיונים הגדולים בישראל שלחו היום (רביעי) מכתב למנכ”לי משרדי הבריאות והספורט ולפרויקטור הקורונה בבקשה לשתף אותם בדיונים ובקבלת ההחלטות על חזרת הקהל למגרשים. ברק גורג'י (טדי), ליאור פרי (סמי עופר), איתן שור (בלומפילד), מאיר אלפסי (טרנר), אילן יבלוקובסקי (נתניה) וראובן כץ (המושבה – “שלמה ביטוח”) חתומים על המכתב בו הם קוראים לקבוע פגישה או סיור.

במכתב נכתב בין היתר: “אין צורך להכביר מילים על השפעתה של מגפת הקורונה על המתקנים אותם אנו מנהלים, שבמשך שנה שלמה, מנעה מקהל של רבבות אוהדים לפקוד את היציעים. לאורך כל השנה האחרונה סברנו כי האצטדיונים הגדולים אותם אנו מנהלים, לאור המבנה שלהם הפתוח לאוויר ותפוסת הקהל הגדולה, יכולים לארח קהל רב גם במגבלות הקורונה וללא סיכון לתחלואה, כפי שאף נעשה במקומות רבים ודומים בעולם”.

ניקו אולסק באימון הבכורה בבית"ר

“כעת, כשמיליוני אנשים כבר חוסנו במדינת ישראל, בוודאי ובוודאי שאין כל סיבה למנוע את חזרת הקהל לאצטדיונים ויש לקבוע בדחיפות מתווה ברור, פשוט ובטוח שיאפשר זאת. אנו למדים מפרסומים שונים בתקשורת על החלטות שונות ועל דיונים המתקיימים בנושא חזרת הקהל לאצטדיונים שלמרבה הצער אנו לא שותפים להם”.

“חשוב לנו להדגיש כי הפעלת אצטדיונים גדולים לאירוח קהל רב הינה משימה מורכבת הדורשת תכנון, הכנה והשקעות מוקדמות ולכן כדי שההחלטות והמתווים יהיו ישימים וכדי שנוכל להיערך נכון ולמנוע עיכובים מיותרים בפתיחה – יש חשיבות רבה שאנו, כבעלי הניסיון והידע הרלוונטי, נהיה חלק מתהליך קבלת ההחלטות בנושא”.

“לאור האמור נבקש לקבוע באופן מיידי פגישה או סיור באחד האצטדיונים, בהשתתפות נציגים מאתנו, שבהם נוכל להתייחס על סמך הניסיון הרב שנצבר אצלנו וההיכרות שלנו עם המתקנים לאפשרויות השונות לחזרת הקהל לאצטדיונים על מנת להגיע למתווה נכון, בטוח, יעיל וישים. ככל שהדבר ייעשה מהר יותר – כך נוכל להביא בשורה לרבבות אנשים שמשוועים לה!”.




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןלמה חשוב שיהיה לך שחקן קירח בקבוצה?
למה חשוב שיהיה לך שחקן קירח בקבוצה?
נגןמסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
מסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
נגןנטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
/* LAST / NEXT ROUNDs */