יום רביעי, 17.12.2025 שעה 22:51

בית"ר חוששת מהעונש על עטר, חוגג יטוס לדובאי

הירושלמים מקווים שהחלוץ שהורחק ב-1:2 על נתניה לא ייענש בכמה משחקים, הבעלים ינסה לחדש את העסקה. בן חיים: "לב ונשמה". בראשון הזרים יצאו מבידוד

|
אלירן עטר מורחק (חגי מיכאלי)
אלירן עטר מורחק (חגי מיכאלי)

את המשחק אמש (חמישי) בנתניה סיימו שחקני בית”ר ירושלים כשהם סחוטים, חלקם עם סחרחורות, חלקם משתעלים, זכר לתופעות הקורונה ממנה החלימו השחקנים. “יצאנו תשושים מהמשחק, זה היה מאמץ אדיר של כל אחד ואחד מאיתנו”, אמר שחקן בקבוצה ל-ONE אחרי הניצחון 1:2.
 
בסיום המשחק סלובודאן דראפיץ’ ושי ברדה החמיאו לשחקנים על המוטיבציה, הרצון ועל כך שהחזיקו מעמד אף על פי שלחלק מהשחקנים לא היו כוחות לקראת סיום המשחק. “היה קשה, השחקנים היו גמורים לקראת הסוף, אבל זה היה הניצחון הכי חשוב שלנו העונה”, סיכמו בבית”ר. 

ברדה ובן חיים לאחר הניצחון על מכבי נתניה

לבית”ר אין יותר מידי זמן לנוח. ביום שני הקבוצה תפגוש את מכבי חיפה והצוות המקצועי יכין את השחקנים בהתאם להמלצות הצוות הרפואי על מנת שאלה יגיעו מוכנים למשחק מול מוליכת הטבלה. הבלם טל בן חיים התייחס למצב השחקנים ואמר: “גולת הכותרת מהמשחק זה כוח הרצון של השחקנים, שיחקנו עם הרבה לב, נשמה ונחישות אחרי תקופה לא קלה. לא קל אחרי עשרה ימי בידוד ולהתאמן שלושה אימונים ולשחק 90 דקות, אבל עם הרבה לב ונחישות אני שמח שעשינו את העבודה. לאט לאט ניכנס לכושר ונציג יכולת הרבה יותר טובה. אנחנו עם הפנים קדימה ליום שני”.

אלירן עטר, שספג כרטיס אדום לאחר שנגח בראשו של לאמק בנדה, לא יעמוד בפני וועדת משמעת פנימית אך בבית״ר חוששים שהוא יורחק ליותר ממשחק אחד בבית הדין של ההתאחדות לכדורגל. 

אלירן עטר מורחק (חגי מיכאלי)אלירן עטר מורחק (חגי מיכאלי)

בתוך כך, ביום ראשון יצאו מהבידוד הזרים מתאוסיניו ומרקו יאנקוביץ’ בכפוף לבדיקת קורונה שלילית, אולסק יצטרך לחכות יום נוסף. בבית”ר חוזרים ומדגישים כי עסקת הבעלות עם בן חליפה לא נפלה. עם פתיחת השמיים בישראל, יטוס חוגג לדובאי בניסיון להניע מחדש את המהלך, במטרה למצוא פתרון לבעיות סביב הצטרפות של בן ח׳ליפה למועדון הירושלמי.




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןלאמין משחק באולינג, הצליח לעשות סטרייק?
לאמין משחק באולינג, הצליח לעשות סטרייק?
נגןכך נראית אליפות עולם בטטריס עם רחפנים
כך נראית אליפות עולם בטטריס עם רחפנים
נגןמפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
מפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
נגןלא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
לא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
/* LAST / NEXT ROUNDs */