מעל לקו האדום: 0:2 להפועל ת"א על מכבי פ"ת

האדומים של ניר קלינגר נהנו משערים של לידור כהן (37) ועומרי אלטמן (75, פנדל), רשמו ניצחון יקר והתרחקו מתחתית הטבלה. ארמנדו קופר הורחק (52)

מעל לקו האדום: 0:2 להפועל ת"א על מכבי פ"ת

המחזור ה-20 בליגת הבורסה לניירות ערך נמשך הערב (רביעי) כאשר הפועל תל אביב גברה באצטדיון המושבה 0:2 על מכבי פתח תקווה ועלתה מעל לקו האדום על חשבונן של בני סכנין והפועל חדרה, כל זאת אל מול עיניו הבוחנות של מאמן נבחרת ישראל, וילי רוטנשטיינר.

החבורה האדומה של ניר קלינגר המשיכה במגמת השיפור אחרי שהשלימה משחק חמישי ברציפות ללא הפסד וכמו כן, רשמה את ניצחונה הרביעי בלבד העונה. כעת, האדומים חלפו על פניהן של בני סכנין והפועל חדרה ועלו למקום ה-11 שמעל לקו האדום כאשר במאזנם 19 נקודות מ-60 אפשריות.

שחקני הפועל תל אביב (שחר גרוס)שחקני הפועל תל אביב (שחר גרוס)

מנגד, החבורה של גיא לוזון נעצרה אחרי שגברה 1:2 על מ.ס אשדוד ו-1:2 על הפועל חיפה בשני המחזורים האחרונים ופספסה הזדמנות לנצל את התבוסה של הפועל באר שבע 3:0 לאשדוד על מנת לעלות על חשבונה למקום הרביעי. כעת, פתח תקווה עדיין במקום החמישי כאשר במאזנה 29 נקודות, אך עם שני משחקים חסרים לעומת האדומים מבירת הנגב.

גיא לוזון (שחר גרוס)גיא לוזון (שחר גרוס)

בדקה ה-37 העדיפות של הפועל תל אביב באה לידי ביטוי גם על לוח התוצאות - עומרי אלטמן מצא את לידור כהן, שחתך משמאל למרכז וממרחק 14 מטרים בעט כדור חד לפינה הימנית של אריק ינקו. בדקה ה-52 מכבי פתח תקווה ספגה מכה נוספת כאשר ארמנדו קופר ספג כרטיס אדום לאחר בדיקת VAR אחרי שחבט מאחור בפניו של דן איינבינדר בצורה מכוונת. בדקה ה-75 האדומים הכפילו את היתרון שלהם וסגרו עניין כאשר ארד בר הכשיל בתוך הרחבה את עמנואל בואטנג וגרם לפנדל, אותו ניצל עומרי אלטמן בבעיטה לפינה הימנית של ינקו.

ניר קלינגר (שחר גרוס)ניר קלינגר (שחר גרוס)