יום רביעי, 14.01.2026 שעה 04:41

בזמן הסגר: רמי כהן הכניס את בנו לדרבי ונקנס

במנהלת כעסו על יו"ר הפועל, פרנקל הודיע שהוא רואה את ההתנהלות בחומרה וקנס את הקבוצה ב-5,000 ש"ח. כהן הסביר בשיחות סגורות שנכחו במשחק 180 איש

|
רמי כהן (חגי מיכאלי)
רמי כהן (חגי מיכאלי)

לאחר ההפסד 85:69 במשחק הדרבי אמש (ראשון) במנהלת הליגה כועסים על יו”ר הפועל תל אביב, רמי כהן, על כך שהכניס את בנו הצעיר למשחק מול מכבי תל אביב. במנהלת ראו בחומרה את מעשהו של כהן וקנסו את הפועל ת״א ב-5,000 ש”ח על המעשה.

שמואל פרנקל יו״ר המנהלת הודיע לכהן על הקנס ועל כך שהוא רואה את ההתנהלות בחומרה. רמי כהן הסביר בשיחות סגורות כי נכחו בדרבי כ-180 אנשים, והגעתו של בנו למשחק, שנמצא עמו תמיד במגרשי הכדורסל, לא הייתה על חשבונו והוא לא תפס את מקומו של אף אחד אחד. 

רמי שישב בצמוד לבנו, ונקנס על ידי המנהלת סירב להגיב לידיעה, ובמנהלת הליגה מתכוונים לפעול כדי שמקרה דומה לא יחזור בשנית.

69:85 קליל לצהובים בדרבי של תל אביב



טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןמסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
מסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
נגןנטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
נגןמאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
מאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
/* LAST / NEXT ROUNDs */