יום שבת, 20.12.2025 שעה 20:16

אימונים, קורונה והעתיד כמאמן: ערן זהבי מדבר

הישראלי של איינדהובן התראיין בהולנד: "ארצה להיות מאמן בעתיד", "הגוף שלנו הוא כמו מכונה, אני רוצה לשמש דוגמה לשחקנים", "צריך להקריב הרבה"

|
ערן זהבי (האתר הרשמי של פ.ס.וו איינדהובן)
ערן זהבי (האתר הרשמי של פ.ס.וו איינדהובן)

אחרי שפתח את העונה בצורה מעט מהוססת, ערן זהבי החל לפרוע שטרות בפ.ס.וו איינדהובן ואף זוכה לשבחים מהתקשורת המקומית, שלא עשתה עמו חסד בתחילת העונה. היום (שישי) העניק הכוכב הישראלי ראיון בהולנד והתייחס לשלל נושאים.

“אני מרגיש כמו זמר בלי קהל”, אמר זהבי. “אף אחד לא מוחא כפיים, יש שקט. אני אוהב לשמח אנשים, זה נותן לי אנרגיה. הקורונה? זה הרגיש מטורף, לא היה לי חום ויצאתי שלילי במבחן בנבחרת וגם הבקעתי שלושער נגד סלובקיה, אבל אז לפני האימונים באיינדהובן נבדקתי שוב ויצאתי חיובי. היה קשה להיות רחוק מהמועדון שבו בדיוק חתמתי”.

ערן זהבי חוגג (האתר הרשמי של פ.ס.וו איינדהובן)ערן זהבי חוגג (האתר הרשמי של פ.ס.וו איינדהובן)

זהבי סיפר על שמירת האימונים שלו: “אני מטיס אליי את מאמן הכושר ערן שדו כשאני זקוק לאימונים נוספים. אני תמיד אומר שהגוף שלנו הוא מכונה, בכדורגל המודרני הכושר הוא הכי חשוב. אני רוצה לשמש דוגמה ולהעביר את זה לחבריי לקבוצה – לעבוד קשה תמיד. כל מי שרוצה להפוך לכדורגלן מוביל צריך להקריב דברים”.

על העתיד אמר: “ארצה להיות מאמן, לפני שש שנים התחלתי קורס פרו בישראל ובגלל שעברתי לסין לא סיימתי. לאחר הקריירה זה יכול להגיע, אני מרגיש שיש לי השפעה על שחקנים. זה באופי שלי. יש הרבה שחקני צמרת שממשיכים לשחק גם בגיל מאוחר, כמו כריסטיאנו רונאלדו, ליאו מסי, לואיס סוארס וזלאטן איברהימוביץ’. אם יש לך גישה מקצועית, תמשיך לשאוף ליעדים ותעבוד קשה”.

צפו בכוכב יובנטוס חוגג כמו הארי פוטר



טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןלאמין משחק באולינג, הצליח לעשות סטרייק?
לאמין משחק באולינג, הצליח לעשות סטרייק?
נגןכך נראית אליפות עולם בטטריס עם רחפנים
כך נראית אליפות עולם בטטריס עם רחפנים
נגןמפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
מפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
נגןלא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
לא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
/* LAST / NEXT ROUNDs */