יום שבת, 20.12.2025 שעה 04:27
ליגת העל Winner 25-26
3512-3414הפועל ב"ש1
3017-3514בית"ר ירושלים2
2816-3114מכבי ת"א3
2214-2614מכבי חיפה4
2218-2614הפועל ת"א5
2231-2814מכבי נתניה6
1826-2214מ.ס אשדוד7
1719-1614בני סכנין8
1524-2114הפועל חיפה9
1425-1914הפועל פ"ת10
1433-1414עירוני טבריה11
1320-1614עירוני ק"ש12
1120-1314הפועל ירושלים13
436-1014מכבי בני ריינה14

"אין תירוצים, מודעים לחשיבות וצריכים לנצח"

בצל העלייה של מספר החיוביים לקורונה בקבוצה ל-6, בית"ר התאמנה לפני הפועל ת"א ב-20:00. ניסיון להקליל את האווירה, דראפיץ' וקונסטנטין נחושים

|
שחקני בית
שחקני בית"ר ירושלים באימון (רדאד ג'בארה)

משרד הבריאות אישר את קיום המשחק הערב (שלישי) ב-20:00 בין בית”ר ירושלים להפועל תל אביב, זאת למרות ששבעה משחקני הקבוצה נמצאו חיוביים בבדיקת קורונה. מלבד עידן ורד, מיכאל אוחנה ורועי פדידה, גם עוזיאל פרדו, תמיר עדי, סנטיאגו אוקמפוס ודיוגו ורדסקה חיוביים. ברגע שיחלימו, יוכלו לשוב להתאמן בכפוף לאישור רופא המועדון.

הצוות המקצועי, הרפואי והלוגיסטי בבית”ר יצא שלילי בבדיקה שעברה הקבוצה, כולל צמד המאמנים, סלובודאן דראפיץ’ ושי ברדה. לאחר קבלת התוצאות והאישור כי המשחק יתקיים, הקבוצה תערוך אימון אחד בלבד לפני המשחק מול הפועל ת”א. משרד הבריאות אישר כפי שעשה במקרים קודמים ובמנהלת הליגות מתעקשים שכל המשחקים ישוחקו במועדם למרות המקרים החיוביים שמתגלים מפעם לפעם בקבוצות. 

דראפיץ' וקונסטנטין מתכוננים להפועל ת"א

באשר למשחק, השחקנים הגיעו אחר הצהריים למתחם האימונים בבית וגן על מנת להתכונן כמה שניתן למשחק. אסיפת הווידאו שנערכה כלל בתוכה הכנה לדרך בה הפועל תל אביב תשחק, וכמו כן, דגש על הדרך בה שיחקנו נגד קרית שמונה: "עשיתם את העבודה בקריית שמונה, אבל מחר יש כאן קרב גדול. זה משחק שנורא חשוב למועדון ואנחנו חייבים לקחת אותו. זה ייתן לנו פוש עצום קדימה ויפתח את התיאבון", נאמר לשחקנים.

אם חשבתם שעניין הקורונה עבר בלי התייחסות באימון, אז ממש לא. כדי להכניס קצת אוירה קלילה יותר, החלו במהלך התדרוך גם בדיחות קטנות, כמו בחגיגות השערים, שם ספרו מי חיבק ומי נדבק. כששחקן התעטש במהלך האסיפה, המאמנים דרשו "להקים ועדת חקירה" על איפה הסתובב מאז הבדיקה. אין ספק שהאווירה בקבוצה כרגע טובה ודרוכה, וגם השחקנים מעידים כי למרות ההיעדרויות, אין תירוצים, והרצון להשיג שלוש נקודות ולהמשיך את התנופה קדימה הוא גדול. 

שחקני בית"ר ירושלים באימון (רדאד גשחקני בית"ר ירושלים באימון (רדאד ג'בארה)

מאמן הקבוצה, סלובודן דראפיץ', נשאל לגבי ההתנהלות כעת כשיש שחקנים עם קורונה ואמר: "זוהי ההתנהלות היא לא רגילה מתחילת העונה, על העונה הזאת נספר סיפורים עוד הרבה שנים. זה לא פשוט, 7 שחקנים חולים ואנחנו צריכים לדעת להסתדר. היום זה אנחנו מחר זאת קבוצה אחרת. אלה החיים ונצטרך להסתכל קדימה".

המשחק מול הפועל תל אביב: "אנחנו יודעים שזה משחק חשוב. זה משחק אחרי שני ניצחונות, מאוד חשוב שנשמור על הרצף של המשחקים הטובים שלנו. אחרי מה שהיה בסיבוב הראשון בו הפסדנו הרבה נקודות אז אין לנו פריבילגיה, אנחנו צריכים לעלות על המגרש ולנצח. אלה נקודות מאוד חשובות ואנחנו צריכים אותן כדי להגיע אל הפלייאוף". 

סלובודאן דראפיץסלובודאן דראפיץ' (חגי מיכאלי)

שי קונסטנטין הוסיף: "זה ניצחון חמוץ מתוק כי כיף לקחת שלוש נקודות, אבל עשינו בדיקות והתבשרנו שיש חולים. משהו שמעולם לא חווינו. זה משהו שפגע בהרבה מאוד אנשים. זה לא תירוץ, אנחנו צריכים לעשות את העבודה ואנחנו מודעים לחשיבות של המשחק הזה לקהל, להנהלה ולמועדון. צריכים ניצחון".

בתוך כך, במועדון הירושלמי שכרו את שירותיה של חברת סייבר כדי לבדוק את ניסיון העוקץ כלפי כספים שהיו אמורים להגיע לחשבון הבנק של המועדון. בנוגע לעסקת חאמד בן ח׳ליפה, גורמים בבית״ר מבינים כי העסקה קורסת וכבר מדברים על הליכים משפטיים כדי לתבוע נזקים שנגרמו לקבוצה ולבעלים משה חוגג בשל אי קיום ההסכם בינו לבין בן ח׳ליפה. 




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןלאמין משחק באולינג, הצליח לעשות סטרייק?
לאמין משחק באולינג, הצליח לעשות סטרייק?
נגןכך נראית אליפות עולם בטטריס עם רחפנים
כך נראית אליפות עולם בטטריס עם רחפנים
נגןמפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
מפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
נגןלא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
לא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
/* LAST / NEXT ROUNDs */