יום שלישי, 24.02.2026 שעה 04:27
ליגת העל Winner 25-26
5523-5424הפועל ב"ש1
5127-5624בית"ר ירושלים2
4628-5024מכבי ת"א3
4526-4424הפועל ת"א4
3925-4624מכבי חיפה5
3535-4024הפועל פ"ת6
3153-4224מכבי נתניה7
2933-2524בני סכנין8
2649-3024עירוני טבריה9
2442-3424עירוני ק"ש10
2440-3024הפועל חיפה11
2347-3024מ.ס אשדוד12
2035-2224הפועל ירושלים13
1157-1724מכבי בני ריינה14

כלפון לבעלים: עצירה נוספת - השלכות הרסניות

יו"ר מנהלת הליגות פנה לבעלי קבוצות ליגת העל: "מצפה מכם שתוודאו אישית עמידה בנהלים. הפרת ההנחיות תוביל לסנקציות כנגד המפר ושלילת כספי התמריץ"

|
ארז כלפון (אורן בן חקון)
ארז כלפון (אורן בן חקון)

יו”ר מנהלת הליגות בכדורגל ארז כלפון שלח היום (חמישי) מכתב רשמי לבעלי קבוצות ליגת העל בנושא המשך פעילות הליגה בזמן הסגר, לאחר שהתקבלה ההחלטה הרשמית לגבי חזרת הליגה לפעילות.

במכתב הזהיר כלפון כי יש לעמוד בנהלים הנדרשים כדי למנוע עצירה נוספת של המשחקים, שתוביל לדבריו ל”השלכות ספורטיביות וכלכליות הרסניות” ואיים בסנקציות נגד אלה שיפרו את ההנחיות.

במכתב כתב כלפון: “בהתאם להחלטת ממשלת ישראל על החרפת הסגר שהוטל עקב מגבלות הקורונה, הרינו להביא בפניכם את סטטוס הפעילות של קבוצות ליגת הבורסה לניירות ערך. חרף הארכת הסגר הכללי על תושבי המדינה ולאחר מאמצים כבירים שנעשו אל מול ממשלת ישראל, אבקש לעדכן כי פעילות ליגת הבורסה לניירות ערך תחודש ביום שבת הקרוב, 23.01.2021, תחת שמירה הדוקה על כל כללי ההתנהלות הנדרשים.

בכל העולם משחקים כדורגל

“יובהר ויודגש כי חלה חובה על כל אנשי הקבוצה, להקפיד ולשמור על הנחיות הסגר בהתאם להנחיות ממשלת ישראל לכלל תושבי המדינה, למעט כאמור יציאה לאימוני ומשחקי הקבוצות. אישור הפעילות אינו מהווה עילה ליציאה מהבית לכל פעילות אחרת שאינה קשורה לפעילות הקבוצה. בנוסף, אבקש להדגיש את חשיבות שמירת הכללים השונים בדגש על שמירת מרחק ועטיית מסיכות בכל זמן למעט שחקנים בזמן פעילות והמאמן בזמן המשחקים (כזכור – חל איסור שימוש בחדרי ההלבשה באימונים) ושמירה על כמות האנשים הנכנסים למגרשים בזמן המשחקים בהתאם להנחיות המנהלת כפי שפורסמו.

“כל עצירה נוספת של המשחקים תוביל להשלכות ספורטיביות וכלכליות הרסניות ולכן אני מצפה מכם, בעלי הקבוצות שתוודאו באופן אישי עמידה מלאה בנהלים על מנת שנמנע מכך. כמו כן, כל הפרה של הנחיות אלו יובילו לנקיטת סנקציות כנגד מפר ההנחיה (שחקן/מאמן/בעל תפקיד/מנהל/בעל קבוצה) ולשלילת כספי תמריץ הקורונה. אנו ממשיכים לפעול מול משרד הבריאות לקבלת אישור לביצוע מבצע חיסונים מרוכז ומהיר לקבוצות הליגות המקצועניות. בנוסף, אנו בשיח רציף מול ראשי משרד הבריאות ומשרד התרבות והספורט לקידום הליך חזרת האוהדים למשחקים. אנו נעדכנכם בכל התפתחות בנושא”.




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןלמה חשוב שיהיה לך שחקן קירח בקבוצה?
למה חשוב שיהיה לך שחקן קירח בקבוצה?
נגןמסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
מסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
נגןנטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
/* LAST / NEXT ROUNDs */