יום שלישי, 13.01.2026 שעה 22:26

לא משאיר מקום לספק: רונאלדו הגיע ל-760 גולים

אגדה: הפנומן מפורטוגל שחלף על פני פלה, ניצח גם את המחלוקות ועבר את ביצאן בדרך לתואר גדול הכובשים. אמר בסיום: "הזכייה באליפות עדיין אפשרית"

|
כריסטיאנו רונאלדו עם הסופר קאפ (רויטרס)
כריסטיאנו רונאלדו עם הסופר קאפ (רויטרס)

לא משאיר שום מקום לספק: לאחר ששבר את שיא הכיבושים של פלה הברזילאי עם 767 גולים, נטען לא פעם כי כריסטיאנו רונאלדו עדיין לא הכובש הבכיר בתולדות הכדורגל וכי ג’וזף ביצאן האוסטרי הוא זה שמחזיק בשיא.

הערב (רביעי) הפנומן של יובנטוס כבר לא נתן לאף אחד לערער על ההישג המרשים שלו – כאשר הבקיע במדי הגברת הזקנה מול נאפולי בסופר קאפ והגיע ל-760 שערים, אחד יותר מביצאן שרשם 759 כיבושים בקריירה. בנוסף, עם הזכייה הגיע רונאלדו ל-33 תארים בקריירה, בעוד לליאו מסי יש 36.

רונאלדו עצמו אמר בסיום: “אנחנו מאוד שמחים לנצח, זה היה קשה, במיוחד עם תנאי מגרש קשים כאלו, אבל עשינו את נעבודה. הראנו גישה שונה ממה שהיה נגד אינטר. זה תואר חשוב מאוד עבורנו ואנחנו מקווים שהוא ייתן לנו את הביטחון להמשיך קדימה”.

“מילאן ואינטר הן שתי קבוצות חזקות מאוד, אבל אני מאמין שיש לנו את מה שצריך כדי לזכות באליפות. זה יהיה קשה, אבל אני מאמין שהזכייה בסקודטו אפשרית”.

ובחזרה לשיא. מה החלוקה? ובכן, רונאלדו שהבקיע את שערו ה-85 עם יובנטוס, כבש 450 במדי ריאל מדריד, עוד 118 במנצ’סטר יונייטד, 102 במדי נבחרת פורטוגל ועוד חמישה שערים עם ספורטינג ליסבון. אגדה אמיתית.

כבשו תוך 23 שניות, אבל זה לא הספיק



טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןמסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
מסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
נגןנטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
נגןמאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
מאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
/* LAST / NEXT ROUNDs */