ערעור אתלטיקו נדחה: טריפייר מושעה עד מרץ

המגן הימני, שעבר על חוקי הימורים וגרם לרווחים לא חוקיים של חברו, יחמיץ שמונה משחקי ליגה ואת צ'לסי בליגת האלופות. צפוי לשוב לדרבי מול ריאל

ערעור אתלטיקו נדחה: טריפייר מושעה עד מרץ

אתלטיקו מדריד מובילה את הטבלה בליגה הספרדית ומנסה לזכות באליפות ראשונה מאז 2014. בתקופה הקרובה היא תיאלץ להסתדר ללא המגן הימני קיראן טריפייר, שהושעה בחודש שעבר בשל עבירות הימורים. היום (שני) פיפ”א דחתה את הערעור וטריפייר מושעה עד 28 בפברואר.

האנגלי הושעה על ידי ההתאחדות האנגלית בעקבות מידע שמסר על מעברו לאתלטיקו ושהוביל לרווחים מהימורים של אחד מחבריו. ההרחקה תופסת גם בליגה הספרדית ובליגת האלופות ואתלטיקו לא הצליחה לבטל אותה בערעור.

הוויכוח בין לואיס סוארס ללופטגי

המשמעות היא כי טריפייר, שפתח בשבוע שעבר בניצחון מול סביליה במשחק השלמה, יחמיץ את המשחק הראשון בשמינית גמר ליגת האלופות מול צ’לסי. בנוסף לשמונה משחקי ליגה. הוא צפוי לחזור לדרבי של מדריד בתחילת חודש מרץ.