נקבע מחיר לפוגבה, בארסה "תגנוב" את אלאבה?

העברות: מנצ'סטר יונייטד מוכנה למכור את הצרפתי עבור 75 מיליון אירו, אחד המועמדים לנשיאות בארסה הבטיח שיחתים את המגן. וגם: ברהים יישאר במילאן?

נקבע מחיר לפוגבה, בארסה "תגנוב" את אלאבה?

חלון ההעברות של חודש ינואר ברחבי אירופה כבר איתנו וביבשת ממשיכים לעסוק בהעברות אפשריות ובסגירת עסקאות רשמיות. כאן ב-ONE נרכז לכם בכל יום את העדכונים החמים ביותר בשוק.

חדשות רשמיות:

# מאמן חדש לאלאבס: הקבוצה הבאסקית מהליגה הספרדית הודיעה על החתמתו של אבלרדו.

# מארסיי הודיעה על צירופו של פול לירולה בן ה-23 מפיורנטינה בהשאלה עם אופציית רכישה. השחקן יעזוב את הסגולים אחרי 52 הופעות בעונה וחצי.

# סמפדוריה צירפה רשמית את ארנסטו טורגרוסה בהשאלה עם חובת רכישה מברשה.

ספקולציות חמות

# ריאל מדריד יודעת את מחירו של פול פוגבה – בתקשורת האנגלית פרסמו שמנצ’סטר יונייטד מבקשת 75 מיליון אירו עבור הקשר הצרפתי, אותו זינדין זידאן רוצה לצרף לבלאנקוס כבר תקופה ארוכה.

פול פוגבה (רויטרס)פול פוגבה (רויטרס)

# ויקטור פונט, אחד מהמועמדים לנשיאות ברצלונה, אישר שאם ייבחר, מספר שחקנים יחתמו אצל הקטלונים בחורף, ודויד אלאבה שמחוזר על ידי ריאל מדריד ונמצא בדרכו הבטוחה אליה ביניהם. בדרך למחטף?

# מילאן רוצה לשמור אצלה את ברהים דיאס שמשחק אצלה בהשאלה מריאל מדריד. לרוסונרי אין זכות לרכוש אותו בתום ההשאלה, אבל הם רוצים להחתים את הכישרון בן ה-21 ומתכוונים לפנות לבלאנקוס בנסיון לרכוש אותו, או לחילופין, להאריך את ההשאלה.

ברהים דיאס חוגג (רויטרס)ברהים דיאס חוגג (רויטרס)

# אתלטיקו מדריד וליון חתמו על עסקת ההשאלה של מוסא דמבלה, שיהיה שחקן הקולצ’ונרוס.

נחשו מי משחקני בארסה הגיע בפרארי לאימון?