יום רביעי, 31.12.2025 שעה 23:15

ורד בהצעה למנהלת: אולי נשנה את שם הליגה

קפטן בית"ר על השבתת הכדורגל: "יש משחקים בליגה הבלקנית בכדורסל בארץ ואנחנו לא יכולים לשחק". מור מהפועל ענה לו בציניות: "בוא נתקוף את הקולגות"

|
עידן ורד מאוכזב (אורן בן חקון)
עידן ורד מאוכזב (אורן בן חקון)

יומיים לאחר תחילת הסגר המהודק והשבתת הספורט, קפטן בית”ר ירושלים, שכבר הביע את דעתו בנושא לא פעם, פנה היום (שבת) למקבלי ההחלטות במנהלת הליגה על מנת לאפשר את החזרת הענף לפעילות וסיפק את העצה שלו.

“יש היום משחקי כדורגל באנגליה, גרמניה, ספרד, איטליה ועוד”, כתב ורד. “ויש גם משחקים של הליגה הבלקנית בכדורסל. בארץ. באולם סגור. אנחנו לא משחקים היום. וגם לא בשבוע הבא וגם לא בעוד שבועיים. המנהלת, אולי נשנה את שם הליגה ונשחק את המשחק שנותן כל כך הרבה לאנשים בבתים”.

יונתן מור מהפועל ת”א הגיב לוורד: “רעיון מצוין אחי, הסגר לא מוצדק, סגרו אתכם בטמטום מוחלט, אבל בוא נתקוף את הקולגות שמצאו פרצה ולא את ‘מקבלי ההחלטות’”. קפטן בית”ר ענה: “הדברים הוצאו מהקשרם. לתקוף? חלילה. אני מעריץ אתכם על הרעיון ורשמתי למנהלת שילכו בעקבותיכם. אני אוהב כדורסל לא פחות ממך. בהצלחה לכל הליגות”.

כזכור, במשחק האחרון של בית”ר לפני הכניסה לסגר, בסיום ה-0:4 על הפועל חדרה, אמר ורד בין היתר: “ההחלטה על הסגר בזויה, זו מכת מוות לספורט. מחודש מרץ אנחנו בבידוד בלי חיים בשביל הספורט הזה, כדי להביא נחת ושלווה לאנשים בבית”.

51 דקות לתומר חמד בתיקו של וולינגטון



טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןנטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
נגןמאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
מאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
נגןעומר אדם מפסיד בטניס ומשלם על זה ישר
עומר אדם מפסיד בטניס ומשלם על זה במקום
/* LAST / NEXT ROUNDs */