יום שבת, 27.12.2025 שעה 08:40
ליגת העל Winner 25-26
3515-3415הפועל ב"ש1
3318-3715בית"ר ירושלים2
2917-3215מכבי ת"א3
2519-2915הפועל ת"א4
2332-2915מכבי נתניה5
2216-2715מכבי חיפה6
2019-1915בני סכנין7
1824-2215הפועל חיפה8
1829-2215מ.ס אשדוד9
1726-2315הפועל פ"ת10
1733-1715עירוני טבריה11
1324-1715עירוני ק"ש12
1121-1315הפועל ירושלים13
439-1115מכבי בני ריינה14

רפואה: רגשות מעורבים, מקבל את ההרחקה שלי

מאמן ק"ש לא היה מרוצה למרות ה-0:2 על הפועל חיפה: "רגשות מעורבים כי לא תפקדנו כמו שאני רוצה". סילבס: "בטוח שכץ יעשה הכל כדי לחזק, נמשיך הלאה"

|
קובי רפואה (עמרי שטיין)
קובי רפואה (עמרי שטיין)

עירוני קריית שמונה המשיכה הערב (שלישי) במגמת ההתאוששות שלה עם ניצחון 0:2 על הפועל חיפה בסמי עופר והשיגה 3 נקודות חשובות מאוד מול יריבה ישירה שלה על המקום בפלייאוף העליון. האדומים-שחורים לעומת זאת, איבדו ליריבתם את המקום בשישייה הפותחת והם ינסו להתאושש במחזור הבא על חשבונה של הפועל תל אביב.

קובי רפואה, שחגג ניצחון שני ברציפות וגם הורחק לקראת הסיום, אמר לאחר המפגש: "הורחקתי כי היו בי הרבה אמוציות ויצאתי מהקו. השופט הסביר שזה אסור ואני יודע שזה אסור, זה חלק מהמשחק ואני מקבל את זה. נכון שניצחנו אבל אני יוצא ברגשות מעורבים. לא שיחקנו טוב, לא קיבלנו החלטות נכונות ולא היה לנו שקט עם הכדור. הקישור וההתקפה לא תיפקדו כמו שאני רוצה, למרות שהגענו למספר מצבים טובים, אך בקבלת ההחלטות שלנו לא היינו מספיק טובים וזה מאוד מדאיג אותי. אני שמח על הניצחון".

שחקני קריית שמונה חוגגים (עמרי שטיין)שחקני קריית שמונה חוגגים (עמרי שטיין)

חיים סילבס קיבל את תוצאת הסיום בהבנה לנוכח הסיטואציה בה קבוצתו הגיעה למפגש: “למרות ההפסד אני רוצה לתת מילה טובה לכל השחקנים. הגענו בסיטואציה מאוד קשה  – חסרים ואחרי מנוחה של יומיים בלבד. לא היה ספק שיהיה אתגר מאוד קשה ועשינו את זה יותר קשה עם הפיגור המוקדם. ניסינו כמה שיכולנו וחצי שני היו טיפה יותר עוצמות בחלק של ק”ש. הם יכלו לעקוץ במתפרצות וזה קרה. הפסדנו וממשיכים הלאה”.

גל אראל, רז שטיין ועידו שחר מאוכזבים (עמרי שטיין)גל אראל, רז שטיין ועידו שחר מאוכזבים (עמרי שטיין)

מסדר הפצועים והחולים שהולך וגדל בסגל שלו: “אנחנו לא במשבר, להפך. על אף הפצועים, החוסרים הרבים והקשיים, משחק קודם הצגנו כדורגל טוב וגם היום זה יכול היה להיגמר אחרת. מולנו עמדה קבוצה בריאה ושלמה שנחה הרבה מאוד זמן והפערים הפיזיים הורגשו. נאסוף את עצמינו, נתחזק וכולם יחזרו”.

התוכניות לינואר: “אנחנו כל הזמן מנסים לחזק במקומות שהקבוצה צריכה ונעשה את מה שאפשר כדי למלא את החוסרים, כי יש לנו שאיפות גבוהות. נתאושש, נראה מה חסר, ואני בטוח שיואב כץ יעשה את כל מה שאפשר כדי לחזק את הקבוצה. השאלה הזאת עוד תחזור אבל גם ככה יש לי פה מספיק שחקנים”.




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
נגןמאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
מאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
נגןעומר אדם מפסיד בטניס ומשלם על זה ישר
עומר אדם מפסיד בטניס ומשלם על זה במקום
נגןערן זהבי מבקר בבית של מאור בוזגלו
מישהו מתרגש: זהבי מבקר את בוזגלו בבית
/* LAST / NEXT ROUNDs */