יום חמישי, 18.12.2025 שעה 21:34
ליגת העל Winner 25-26
3512-3414הפועל ב"ש1
3017-3514בית"ר ירושלים2
2816-3114מכבי ת"א3
2214-2614מכבי חיפה4
2218-2614הפועל ת"א5
2231-2814מכבי נתניה6
1826-2214מ.ס אשדוד7
1719-1614בני סכנין8
1524-2114הפועל חיפה9
1425-1914הפועל פ"ת10
1433-1414עירוני טבריה11
1320-1614עירוני ק"ש12
1120-1314הפועל ירושלים13
436-1014מכבי בני ריינה14

הפועל ב"ש הודיעה: אנתוני וארן חיובי לקורונה

החשש בבירת הנגב התממש: השחקן שהודיע על חום עבר בדיקה ובה נמצא שנדבק בנגיף, ויחמיץ את המפגש מול מכבי חיפה ב-20:45. ההכנות נמשכות כמתוכנן

|
אנתוני וארן (אורן בן חקון)
אנתוני וארן (אורן בן חקון)

חשיבות הניצחון האחרון 0:1 על מכבי נתניה הייתה בעיקר כדי להגיע למשחק נגד מכבי חיפה וברק בכר עם רוח גבית. בקבוצה כיוונו להגיע למפגש המסקרן הערב (שלישי) ב-20:45 עם שני ניצחונות רצופים ומקווים שזה יעזור להם לבוא עם הרבה ביטחון נגד מוליכת הטבלה. יחד עם זאת, בשורה מדאיגה הגיעה הבוקר מכיוונו של החלוץ אנתוני וארן, שנמצא חיובי לקורונה ויחמיץ את המפגש.

קודם לכן, החלוץ הודיע לצוות הרפואי כי הוא סובל מחום וחולשה. לפי הנהלים וארן ערך בדיקת קורונה ולאחריה נודע כי נדבק בנגיף. בהפועל ב”ש הודיעו כי ההכנות למשחק מול הקבוצה מהכרמל נמשכות כמתוכנן. וארן התייחס לעניין בעמוד האינסטגרם: “ציפיתי לפתיחת שנה חדשה טובה יותר. גם פציעה וגם קורונה”.

תגובות באר שבע לאחר הניצחון על נתניה

בתוך כך, בבירת הנגב יודעים שהעובדה שברק בכר מכיר היטב את נקודות החולשה של חלק משחקניו לשעבר יהוו מכשול לא פשוט. "ברק מכיר אותנו טוב מאוד וראינו את זה בסיבוב הראשון", אמרו בקבוצה, "כל מה שנוכל לעשות זה לנסות להפתיע אותו. מכבי חיפה אחרי 8 ניצחונות רצופים באה פייבוריטית אבל אנחנו רוצים סוף סוף לנצח קבוצת צמרת ולא מעניין אותנו שום דבר אחר". 

מאמן הקבוצה יוסי אבוקסיס ערך אסיפה ארוכה כשלאחריה ערך ממש לפני שעה קלה את האימון המסכם. למרות חזרה של כמה שחקנים משמעותיים מפציעות, יש חדשים שנכנסו לרשימה. אנתוני וארן ייעדר כמובן כשבנוסף גם סובל מפציעה, מרוואן קבהא ייעדר גם כן לאחר שבשבוע שעבר התלונן על כאבים חוזרים במפשעה וכמו כן, גם סינטיהו סלליך, שנפצע נגד בני יהודה וערך אימון בצד המגרש עם הפיזיותרפיסט אלעד דמרי. 

לואי טאהא אמר לקראת ההתמודדות: “משחק קשה נגד קבוצה מצוינת, אני מאמין שהצוות המקצועי שלנו יכין אותנו בצורה הכי טוב, מתכוננים כמו לכל משחק רגיל ובעזרת השם נעשה תוצאה טובה ונביא נקודות”. 

מרואן קבהא במאבק על הכדור (איציק בלניצקי)מרואן קבהא במאבק על הכדור (איציק בלניצקי)

אבוקסיס ימשיך עם ההרכב החזק שעומד לרשותו, למעט שינוי אחד כפוי בחוד בעקבות הפציעה כאמור של מלך השערים של הקבוצה אנתוני וארן, שלאחר מכן גם נמצא חיובי לנגיף. בתרגול הטקטי שערך המאמן, איתמר שבירו יהיה החלוץ שימלא את מקומו של וארן. מבחינת מערך גם כן לא צפוי להיות שינוי. אם מרוואן קבהא היה כשיר להתמודדות, אבוקסיס היה עולה במערך של שלושה בלמים, אבל הוא ימשיך בסופו של דבר עם לואי טאהא ומיגל ויטור בצמד בלמים. כמו כן, הקשר תומר יוספי תורגל במקומו של רמזי ספורי.

איתמר שבירו בועט (נעם מורנו)איתמר שבירו בועט (נעם מורנו)

הרכב משוער: אוהד לויטה; אור דדיה, מיגל ויטור, לואי טאהא, שון גולדברג; מריאנו בריירו, מרסלו מלי, ז'וסואה פשקיירה; אלטון אקולטסה, תומר יוספי (רמזי ספורי), איתמר שבירו.




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןלאמין משחק באולינג, הצליח לעשות סטרייק?
לאמין משחק באולינג, הצליח לעשות סטרייק?
נגןכך נראית אליפות עולם בטטריס עם רחפנים
כך נראית אליפות עולם בטטריס עם רחפנים
נגןמפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
מפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
נגןלא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
לא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
/* LAST / NEXT ROUNDs */