יום שבת, 06.12.2025 שעה 13:46
ליגת העל Winner 25-26
2912-3112הפועל ב"ש1
2713-2912מכבי ת"א2
2615-3212בית"ר ירושלים3
1926-2412מכבי נתניה4
1816-2012הפועל ת"א5
1723-2112מ.ס אשדוד6
1614-2112מכבי חיפה7
1417-1412בני סכנין8
1319-1712הפועל פ"ת9
1330-1312עירוני טבריה10
1217-1412עירוני ק"ש11
1220-1612הפועל חיפה12
719-1012הפועל ירושלים13
431-1012מכבי בני ריינה14

"לרגעים לא עברנו את החצי, זה כבר מביך"

בהפועל מיואשים אחרי: "קלינגר מנסה לעודד אותנו, אבל 1:1 מול כפ"ס זה לא זה". אבו עביד שיחק פצוע, תקווה שישחק מול אשדוד. התקדמות במו"מ על ביטון

|
איאד אבו עביד (רדאד ג'בארה)
איאד אבו עביד (רדאד ג'בארה)

מעבר לצרחה של ניר קלינגר בסיום ה-1:1 החלש של הפועל תל אביב מול הפועל כפר סבא אתמול (שבת), באצטדיון בלומפילד שררה דממה. הפעם האדומים לא הובסו, הבעלים לא עזבו בזעם את המשחק בעודו מתנהל והקבוצה אפילו לא הפסידה. אבל בפועל, במקום להשוות את מאזן הנקודות שלה לזה של הירוקים מהשרון, היא שמרה על סטטוס קוו בעודה במקום האחרון בטבלת ליגת העל, שם מצבה ממשיך להיות קריטי.

בעוד לפני המשחק הדעה הרווחת בסביבת המועדון הייתה כי קלינגר יסיים את תפקידו אם לא ינצח את כפ"ס, במשחק שהוגדר על ידו "על שש נקודות", ולאחר שמהלך כזה לא יצא אל הפועל בשל התנגדותם של חלק מהבעלים, ל-ONE נודע כי עדיין ישנם חילוקי דעות בעניין המאמן, שאף התייחס לדיבורים על מעמדו בסיום המשחק. זאת, לאחר שכבר עלה הרעיון למנות אורי אוזן ונעשתה פנייה לא רשמית לרוני לוי.  

רוני לוי (איציק בלניצקי)רוני לוי (איציק בלניצקי)

"אין שום משבר אמון, היחסים שלי עם הבעלים בדיוק כמו שהיו לפני, אני ניר קלינגר ואני לא מכריח אף אחד להעסיק אותי, אבל אני עובד עם כל הלב והנשמה, הייתי אומר שמה שכותבים מעניין לי את ה… אבל אני לא אגיד את זה מתוך כבוד, אני אהיה עדין ואגיד שזה לא מעניין אותי", אמר המאמן אתמול.

"הוא הפתיע אותנו, אף פעם לא דיבר ככה", אמרו בהפועל ת"א לאור דבריו בראיון אחרי המשחק. לכל זה יש להוסיף את ההערכות כי קלינגר לא יתפטר מיוזמתו ובמקביל למצב הכלכלי הקשה של האדומים, גם בהקשר למגבלת התקציב בשל רשת הביטחון, בני יהודה הייתה רוצה למנות אותו למאמנה, אך לא תיזום מהלך עד שהמאמן לא יעזוב באופן רשמי, אם בכלל.   

ניר קלינגר (רדאד גניר קלינגר (רדאד ג'בארה)

"ניר מנסה לעודד אותנו, אבל 1:1 מול כפ"ס זה כבר לא זה", אמר שחקן בהפועל ת"א. "ביקש שנרים את הראש ואמר ששיחקנו טוב. ברור שאין מה לעשות ולא נוריד את הראש, אבל אנחנו לא צוברים נקודות, רק עושים תיקו פה ושם במקרה הטוב. את מה שלא עשינו מול כפ"ס בבית נעשה מול אשדוד בחוץ? זה משחק חוץ אחד הקשים בליגה. אם לא ניצחנו אותם אצלנו, את מי ננצח בבית? משתדלים להאמין, אומרים פה שיהיה טוב, לא יודעים מתי, אבל מקווים שכן באמת".

"לספוג גול כזה במשחק בתחתית, רגע אחרי שכבשת? זה נטו חוסר ריכוז, אין מצב לטעות ככה, אי אפשר להרשות לעצמנו ואי אפשר לקבל את זה", אמרו בקבוצה. "אי אפשר להגיד צעירים כל הזמן כי זה לא תירוץ לנאיביות. אנחנו במצב גרוע וכל טעות שלנו עולה בנקודות, אסור לקבל את זה ולהגיד כל הזמן שאנחנו משחקים טוב ויש שיפור, אבל ואבל ואבל. אנחנו לא משחקים טוב ולא נראים טוב ואין שום שיפור".  

עומרי אלטמן (רדאד געומרי אלטמן (רדאד ג'בארה)

"כפ"ס שלטה מולנו בבלומפילד והיו הרבה רגעים שלא עברנו את החצי, זה מביך", הוסיפו בהפועל ת"א. "בושה למועדון הזה שכל קבוצה שמגיעה אלינו הביתה לוחצת אותנו ככה ואנחנו לא מפריעים לה כמעט. לא לנצח משחק כזה זה כמו הפסד, ועוד רגע גם הם היו מנצחים ובורחים לנו. הם עשו פאזל בהרכב כדי להעמיד 11, סלט שלם, אין להם בלמים, וגם את ההרכב הזה לא ניצחנו, כמעט הפסדנו לו. למרות היכולת שלנו אנחנו פראיירים, אם היינו מעזים יותר היינו מנצחים".

בכל מקרה, בהפועל ת"א מדברים כרגע, מעל לפני השטח לפחות, בעיקר על חיזוק ולתת קרדיט כדי לראות כיצד הוא ישפיע, כאשר לאחר הצטרפותם של לידור כהן ודן איינבינדר, שיהיו זמינים החל מהמשחק מול הפועל אשקלון בגביע המדינה, בקבוצה רוצים לצרף עוד שני שחקנים לפחות, בעיקר בהתקפה, אך לא רק.  

דן אייבינדר באימון הבכורה (האתר הרשמי של הפועל ת"א)דן אייבינדר באימון הבכורה (האתר הרשמי של הפועל ת"א)

בתוך כך, לקראת חלון ההעברות שייפתח בעוד שבוע, נמשך המו"מ עם סקציה נס ציונה לגבי הקשר הצעיר אופק ביטון, כפי שפורסם לראשונה ב-ONE, ואף חלה התקרבות בין הצדדים, שקבעו לדבר אחרי המשחק של הקבוצה מהליגה הלאומית מול הפועל עכו ביום שני, כאשר מדובר על השאלה ואופציה לרכישה בסיום העונה.

עוד לפני כן, לאדומים מצפה המשך שבוע צפוף וקריטי במיוחד, כאשר היא תתארח אצל מ.ס אשדוד ביום שלישי ומקווה לעשות זאת עם רז שלמה, שחש ברע ונשלח לבדיקת קורונה באופן מיידי אחרי המשחק, כמו גם דובר המועדון ארז נעמן. בקבוצה חוששים מהידבקות נוספת בחדר ההלבשה אחרי שארנסטס שטקוס ודן עזריה כבר חלו ושבו לשחק. הבדיקה של עומרי אלטמן חזרה שלילית.

ארנסטס שטקוס (עמרי שטיין)ארנסטס שטקוס (עמרי שטיין)

מנגד, המצב אצל הקבוצה מעיר הנמל לא ברור בפני עצמו, שכן היא סובלת ממכת קורונה עם 12 נדבקים, לאחר שהמשחק שלה מול עירוני קריית שמונה כבר נדחה, ובהפועל מודעים לכך שישנו סיכוי שגם המשחק הזה יידחה. "רק זה מה שחסר לנו עכשיו, בנוסף לכל גם עוד הידבקות של שחקנים בקורונה", אמרו בהפועל. "אולי דחייה של המשחק תציל אותנו מהמומנטום השלילי הזה".

בגזרת הפצועים, בהפועל ת"א מקווים כי איאד אבו עביד יוכל לשחק באשדוד, אחרי שסבל במשך כל המשחק כמעט מכאבי גב עזים ונבדק על ידי רופא המועדון ד"ר רן טיין. למעשה, אבו עביד המשיך לשחק בעודו פצוע בעיקר בשל העובדה ששלמה עזב את בלומפילד במחצית המשחק בשל מצבו הבריאותי. בתוך כך, האדומים מקווים להכשיר את אדי גוטליב לקראת המשחק מול הפועל חיפה ביום שבת הבא. 

איאד אבו עביד ואמדו סוקונה (רדאד גאיאד אבו עביד ואמדו סוקונה (רדאד ג'בארה)
צמד חדש? ואסקס ואסנסיו קבעו 0:2 על סלטה



טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןמפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
מפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
נגןלא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
לא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
נגןדנה תופסת את מנור עצבני בזמן הפסד בפיפא
דנה תופסת את מנור עצבני בזמן הפסד בפיפא
נגןהשוער שהשתגע: בעט את הכדור ליריב בפנדל
השוער שהשתגע: בעט את הכדור ליריב בפנדל
כדורגל ישראלי חדשות
ליגת העל Winner
ליגה לאומית
ליגות נמוכות
גביע המדינה
גביע הטוטו
גביע הטוטו לאומית
ליגת העל לנוער
וולה נוער וילדים
ספורט תיכוניים
ליגת ''יעז'' פוצ'יוולי
נבחרת ישראל
ליגת העל לנשים
הליגה הלאומית לנשים
התאחדות/שופטיםכדורגל עולמי חדשות
ליגה ספרדית
ליגה איטלקית
ליגת האלופות
הליגה האירופית
קונפרנס ליג
ליגה אנגלית
ליגה גרמנית
ליגה צרפתית
ליגה בלגית
ליגה הולנדית
ליגה דנית
ליגה רוסית
ליגה טורקית
ליגה יוונית
ליגה קפריסאית
ליגה סקוטית
ליגה פורטוגלית
ליגה שווייצרית
ליגה אוסטרית
ליגה פולנית
ליגה ארגנטינאית
ליגה ברזילאית
ליגת האומות
מוק' מונדיאל 26 (אירופה)
גביע העולם למועדונים 25
מונדיאליטו
יורו עד 21כדורסל ישראלי חדשות
ליגת ווינר סל
גביע המדינה
גביע ווינר
לאומית גברים
ליגת ווינר אתנה נשים
ליגת התיכונים
ישראלים במכללות
נבחרת ישראלכדורסל עולמי חדשות
יורובאסקט 2025
NBA
יורוליג
יורוקאפ
ליגת האלופות של פיב''א
ליגה ספרדית
ליגה יוונית
ליגה איטלקית
ליגה טורקית
ליגה צרפתית
/* LAST / NEXT ROUNDs */