יום רביעי, 24.12.2025 שעה 06:28

מסתמן: הכדורגל יוחרג, ליגת העל תמשיך בסגר

משרדי הבריאות והספורט מנהלים מו"מ על מנת שהליגות ימשיכו, הפשרה: מספר האנשים הנלווים לקבוצות יצומצם ב-50 אחוזים. חברי הנהלה לא יורשו להיכנס

|
חשש ממכת מוות לענף (עמרי שטיין)
חשש ממכת מוות לענף (עמרי שטיין)

משרד הבריאות רוצה להכניס את ישראל לסגר מלא של 25 ימים החל משבוע הבא, ובשל כך במנהלת הליגות עובדים מסביב לשעון ביחד עם בכירי משרד הספורט כדי להחריג את הכדורגל.

על פי המסתמן, משרדי הבריאות והספורט שמנהלים מו”מ בנושא יגיעו לפשרה והליגות המקצועניות בכדורגל ובכדורסל ימשיכו להתקיים במהלך הסגר. לפי הפשרה הנרקמת שצפויה להביא להמשך הפעילות, מספר האנשים הנלווים לקבוצות אמור להצטמצם ב-50 אחוזים, כאשר רק השחקנים וללא חברי ההנהלה יורשו להיכנס – אותו נוהל כמו במקומות עבודה ללא קהל.

ארז כלפון (רדאד גארז כלפון (רדאד ג'בארה)

במנהלת הבהירו לאנשי משרד הבריאות שאם מפסיקים את הליגה אפשר לסיים את העונה, כי אין תאריכים חלופיים לשבץ משחקים שידחו. למעשה, במנהלת הדגישו כי החלטה על הפסקה תהווה מכת מוות לענף.

יו”ר המנהלת, ארז כלפון, ובכירי משרד הספורט מצויים בשיחות מול משרד הבריאות, שם מעוניינים בסגר מלא, אך סביר להניח שהדרישות לא יתקבלו על ידי המדינה במלואן. בשל כך, מתקיימים דיונים על החרגות של כל מני ענפים במשק וביניהם ענף הכדורגל, שם רוצים להימנע ממה שמוגדר “מכת מוות אנושה”.

מסע"ת בית"ר לקראת המשחק נגד כפ"ס



טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןערן זהבי מבקר בבית של מאור בוזגלו
מישהו מתרגש: זהבי מבקר את בוזגלו בבית
נגןעומר אדם מפסיד בטניס ומשלם על זה ישר
עומר אדם מפסיד בטניס ומשלם על זה במקום
נגןלאמין ימאל פתח יוטיוב ושיתף סרטון מהבית
לאמין ימאל פתח יוטיוב ושיתף סרטון מהבית
נגןלאמין משחק באולינג, הצליח לעשות סטרייק?
לאמין משחק באולינג, הצליח לעשות סטרייק?
/* LAST / NEXT ROUNDs */