יום שבת, 06.12.2025 שעה 11:35
ליגת העל Winner 25-26
2912-3112הפועל ב"ש1
2713-2912מכבי ת"א2
2615-3212בית"ר ירושלים3
1926-2412מכבי נתניה4
1816-2012הפועל ת"א5
1723-2112מ.ס אשדוד6
1614-2112מכבי חיפה7
1417-1412בני סכנין8
1319-1712הפועל פ"ת9
1330-1312עירוני טבריה10
1217-1412עירוני ק"ש11
1220-1612הפועל חיפה12
719-1012הפועל ירושלים13
431-1012מכבי בני ריינה14

קלינגר: עדיין עם אמונה כי אין ברירה אחרת

מאמן הפועל ת"א אמר בתום ה-3:0 לב"ש: "קשה לי מאוד, אבל זה חלק מהכדורגל", אבוקסיס: "משחק מצוין, לא עשינו שטויות בהגנה וסוף סוף לא ספגנו"

|
ניר קלינגר (רדאד ג'בארה)
ניר קלינגר (רדאד ג'בארה)

הפועל תל אביב המשיכה לשקוע בתחתית ליגת העל, כשהערב (ראשון) האדומים של ניר קלינגר הובסו 3:0 בידי הפועל באר שבע באצטדיון בלומפילד ושוב לא הצליחו למצוא את רשת היריבה משחק שביעי ברציפות (!). על הדרך, המארחת המתוסכלת גם רשמה הפסד שלישי ברציפות.

קלינגר אמר: “אתם רואים לבד את ההחטאות, זה משהו שמאפיין אותנו. באף משחק ששיחקנו לא יכול להגיד שאלו הפערים, בטח לא היום. שחקן בועט והכדור בחיבורים, ואצלנו הכדור פוגע בקורה. אין לי הסבר להחטאות, רק עניין של שקט נפשי וביטחון. קל להתעלות ולהגיד מזל, אני לא חושב שזה חוסר מזל, שילוב של יכולת ולחץ אצל השחקנים. טעות אחת – סופגים, כמעט חוזרים ואז מקבלים גול לחיבורים. קשה לי מאוד, אבל זה חלק מהכדורגל, צריך להמשיך להילחם. לא בטוח שלב”ש היו יותר מצבים היום, לא הביסו אותנו ללא תנאי. אני עדיין עם אמונה כי אין ברירה אחרת. השנה זה עצב גדול בניגוד לעונה שעברה, יהיו שינויים ונקווה שנעבור את התקופה הזו עד ינואר”.

תגובות הפועל ת"א לאחר התבוסה לב"ש

אושר דוידה סיפר: “אני מאוכזב ומבואס. לא מבקיעים ואז סופגים או לא מצליחים להבקיע. זה גומר אותנו, אסור לנו להוריד את הראש, אחרת יידרכו עלינו. זה ידוע שאנחנו צריכים חיזוק, אנחנו לא קבוצה חלשה. אנחנו צריכים יותר את הרוע הזה בסיומת. אני מבין את האוהדים, אבל יש עוד הרבה משחקים ואני מאמין שנצא מהמצב הזה, יכול להגיד שניתן את הכול”.

יוסי אבוקסיס אמר: “משחק מצוין שלנו, חייב לפרגן על הרבה דקות טובות. לא עשינו שטויות בהגנה, לא ספגנו סוף סוף. היה משחק איכותי, עדיין ז’וסוואה ואלטון מושכים פציעות, אבל הם כל הזמן רוצים לשחק. המשחק נגד חדרה עצר לנו רצף, היינו בתקופה טובה גם לפני. יש לנו שבוע קריטי של סיום הסיבוב, אירופה לקחה לנו הרבה נקודות. נצטרך להחזיר על הנקודות שהפסדנו בגלל אירופה. ז’וסוואה? דקה לפני הגול כעסתי עליו, מה כבר לא נאמר על השחקן הזה. העונש הכי גדול לשחקן כזה זה להושיב אותו בחוץ, ראיתם מה הוא עושה במגרש. רק שימשיך ככה”.

זז'וסוואה חוגג (רדאד ג'בארה)

ז’וסוואה הוסיף: “היה חשוב אחרי התיקו להראות את האופי ולנצח כאן בצורה כזו, אבל הכי חשוב שלא ספגנו הפעם. הגול? אבוקסיס צעק עליי לפני ואז רצתי אליו, לא אמרתי לו כלום, אנחנו מרגישים אחד את השני בלי מילים. יש לי חיבור מצוין עם יוסי, אני מעריך מאוד את העבודה שלו. ההמשך? אנחנו מועדון גדול ובכל משחק אנחנו צריכים לכבד את היריבה, אך לבוא ולהשיג את ה-3 נקודות”.

תגובות הפועל ב"ש לאחר הניצחון על הפועל



טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןמפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
מפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
נגןלא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
לא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
נגןדנה תופסת את מנור עצבני בזמן הפסד בפיפא
דנה תופסת את מנור עצבני בזמן הפסד בפיפא
נגןהשוער שהשתגע: בעט את הכדור ליריב בפנדל
השוער שהשתגע: בעט את הכדור ליריב בפנדל
כדורגל ישראלי חדשות
ליגת העל Winner
ליגה לאומית
ליגות נמוכות
גביע המדינה
גביע הטוטו
גביע הטוטו לאומית
ליגת העל לנוער
וולה נוער וילדים
ספורט תיכוניים
ליגת ''יעז'' פוצ'יוולי
נבחרת ישראל
ליגת העל לנשים
הליגה הלאומית לנשים
התאחדות/שופטיםכדורגל עולמי חדשות
ליגה ספרדית
ליגה איטלקית
ליגת האלופות
הליגה האירופית
קונפרנס ליג
ליגה אנגלית
ליגה גרמנית
ליגה צרפתית
ליגה בלגית
ליגה הולנדית
ליגה דנית
ליגה רוסית
ליגה טורקית
ליגה יוונית
ליגה קפריסאית
ליגה סקוטית
ליגה פורטוגלית
ליגה שווייצרית
ליגה אוסטרית
ליגה פולנית
ליגה ארגנטינאית
ליגה ברזילאית
ליגת האומות
מוק' מונדיאל 26 (אירופה)
גביע העולם למועדונים 25
מונדיאליטו
יורו עד 21כדורסל ישראלי חדשות
ליגת ווינר סל
גביע המדינה
גביע ווינר
לאומית גברים
ליגת ווינר אתנה נשים
ליגת התיכונים
ישראלים במכללות
נבחרת ישראלכדורסל עולמי חדשות
יורובאסקט 2025
NBA
יורוליג
יורוקאפ
ליגת האלופות של פיב''א
ליגה ספרדית
ליגה יוונית
ליגה איטלקית
ליגה טורקית
ליגה צרפתית
/* LAST / NEXT ROUNDs */