השפלה: ליברפול דרסה 0:7 את קריסטל פאלאס

האלופה המשיכה להראות שהיא עדיין הקבוצה הטובה ביותר בפרמייר ליג עם הצגה בלתי נשכחת: צמדים לפירמינו וסלאח, גם מינאמינו, מאנה והנדרסון כבשו

השפלה: ליברפול דרסה 0:7 את קריסטל פאלאס

השפלה בלתי נשכחת. ליברפול המשיכה היום (שבת) להוכיח שלמרות הסגל החסר בעקבות פציעות, היא עדיין הקבוצה הטובה ביותר בפרמייר ליג. האלופה התפוצצה עם 0:7 בלתי נשכח על קריסטל פאלאס בחוץ והגדילה את הפער זמנית מטוטנהאם לשש נקודות, זאת במסגרת המחזור ה-14.

ההצגה המטורפת של האלופה התחילה כבר בדקה השלישית, טקומי מינאמינו ניצל בישול של סאדיו מאנה ורשם שער בכורה בליגה האנגלית. הסנגלי לא נרגע ואחרי מסירה טובה של רוברטו פירמינו, כבש בעצמו (35). גם הברזילאי לא הסתפק בבישול ואף הוסיף צמד גדול (44 ו-68) מול ההגנה האומללה של הקבוצה של רוי הודג’סון.

אלכסנדר ארנולד ומאנה חוגגים עם מינאמינו (רויטרס)אלכסנדר ארנולד ומאנה חוגגים עם מינאמינו (רויטרס)

ג’ורדן הנדרסון הספיק למצוא את הרשת של ויסנטה גואיטה בביצוע נהדר (52) כמו גם, מוחמד סלאח, שלמרות שעלה כמחליף, בישל וכבש פעמיים (81 ו-84). הכול הלך לחבורה של יורגן קלופ בהתמודדות הזו ואם תוכל להמשיך ביכולת הנוכחית, תזכה באליפות שנייה ברציפות כי פשוט לא יהיה מי שיעצור אותה.

פאלאס מנגד, שדווקא הייתה ראויה לשער שוויון עד שספגה את השני, התפרקה מהר מדי ובשיא הקלות. למזלה, המארחת עדיין מספיק רחוקה מהקו האדום ותנסה להתאושש מההופעה המביכה הזו במחזורים הבאים.

על הדרך, המייטי רדס שברו כמובן שיאים חדשים. לראשונה בהיסטוריה של הפרמייר ליג, שבעה שחקנים שונים בישלו במשחק אחד – ליברפול עשתה זאת עם רוברטו פירמינו, אנדרו רוברטסון, טרנט אלכסנדר ארנולד, מוחמד סלאח, ג’ואל מאטיפ ואלכס אוקסלייד-צ’יימברלין.

סאדיו מאנה חוגג (רויטרס)סאדיו מאנה חוגג (רויטרס)
יורגן קלופ עם אנדרו רוברטסון בסיום (רויטרס)יורגן קלופ עם אנדרו רוברטסון בסיום (רויטרס)