החבורה של יורגן קלופ איבדה נקודות יקרות ב-1:1 עם פולהאם ונשארה במקום השני. ריד נתן יתרון מפתיע למארחים (25), סלאח השווה בפנדל בדקה ה-78

המחזור ה-12 של הפרמייר ליג נמשך הערב (ראשון) כשבמוקד, ליברפול סיימה ב-1:1 עם פולהאם ופספסה הזדמנות לעלות אל המקום הראשון כשקודם לכן טוטנהאם מעדה ב-1:1 עם קריסטל פלאס.
הקוטג’רס של סקוט פארקר פתחו את המחצית הראשונה טוב יותר והגיעו להרבה הזדמנויות, כשבסופו של דבר בובי ריד העלה את קבוצתו ליתרון 0:1 מוצדק בדקה ה-25. המחצית השנייה הייתה אחרת לגמרי, קלופ ערך שינויים התקפיים וזה השתלם לו עם שער מהנקודה הלבנה של מוחמד סלאח בדקה ה-74, שאיזן ל-1:1 וחתם את תוצאת המשחק.
במחזור הבא פולהאם תנסה להשיג ניצחון יקר כשתפגוש את ברייטון לקרב תחתית לוהט, מנגד, ליברפול תארח את טוטנהאם באנפילד למשחק העונה ותנסה לחלוף על פניה בטבלה לעיניי האוהדים המעטים שיורשו להיכנס.

בעקבות חלוקת הנקודות, פולהאם נשארה במקום ה-17 מעל הקו האדום (באופו זמני) עם 8 נקודות, וגם ליברפול נשארה במקומה (2) עם 25 נקודות אך כשטוטנהאם בזכות הפרש שערים טוב יותר (+14) מעליה.