יום רביעי, 17.12.2025 שעה 23:40

קסמי הקורונה: שיא עולם לסמואל בחתירה - באולם

החותרת הפראלימפית קבעה 8.31:9 דקות ב-2,000 מטר במסגרת תחרות וירטואלית שהיוותה מוקדמות לאליפות העולם. "סיטואציה מוזרה להתחרות מול מחשבים"

|
מורן סמואל (צילם: רוני בולוטין)
מורן סמואל (צילם: רוני בולוטין)

שיא עולם, קצת יוצא דופן, נקבע היום (שבת) על ידי החותרת מורן סמואל, מבית הלוחם תל אביב, לאחר שהגיעה למקום הראשון בתחרות חתירה וירטואלית, המהווה מוקדמות לאליפות העולם בחתירה באולם, שתתקיים בפברואר. סמואל סיימה את 2,000 המטרים בזמן של 8.31:9 דקות והגיעה ראשונה עם שיא עולם כאמור, ומקום באליפות העולם.

תחרות החתירה הווירטואלית התקיימה באולם על מכשיר ה’ארגומטר קונספט 2’ בו זמנית במדינות רבות בעולם, כשכל ספורטאי התחרה במדינה שלו בשידור ישיר און ליין. "היה מאוד מרגש להתחרות אחרי 15 חודשים ללא שום תחרות רשמית. אין ספק שזו סיטואציה מוזרה להתחרות מול מחשבים ומספרים, אבל בסופו של דבר המטרה הכי חשובה היא לנצח את עצמי ועשיתי את זה היום. זה שיא עולם חדש וזו הכנה נהדרת ל-2021. תודה לכולם על התמיכה ולחברת אלטשולר שחם שנמצאת לצידי כבר שש שנים ברציפות", אמרה סמואל.

החותרת סימונה גורן סיימה במקום החמישי בקלאס שלה ושי לי מזרחי במקום השמיני, שתיהן תנסנה להשיג את הכרטיס לאליפות העולם בתחרויות נוספות שיתקיימו בהמשך. התחרות התקיימה במרכז דניאל בתל אביב. פאולה גריזטי היא המאמנת של החותרות. עוזר המאמן הוא דימה מרגולין.

צפו: אתגר הרוקי הראשון של אבדיה



טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןלאמין משחק באולינג, הצליח לעשות סטרייק?
לאמין משחק באולינג, הצליח לעשות סטרייק?
נגןכך נראית אליפות עולם בטטריס עם רחפנים
כך נראית אליפות עולם בטטריס עם רחפנים
נגןמפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
מפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
נגןלא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
לא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
/* LAST / NEXT ROUNDs */